6 BFF gift ideas!

Προειδοποίησηση: Αυτό το άρθρο απευθύνεται περισσότερο σε κορίτσια

Το να έχεις καλούς φίλους ή φίλες είναι κάτι μοναδικό και σπάνιο, γιατί λίγοι είναι αυτοί που θα είναι πάντα δίπλα σου!Φιλία, σημαίνει να μιλάει ο ένας στον άλλον να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον να τον υποστηρίζει να τον συμβουλεύει και να είναι σαν μια ενωμένη ομάδα, να περνάνε μαζί κάθε εμπόδιο!Τώρα την περίοδο της καραντίνας οι περισσότεροι είχαμε δει από κοντά ελάχιστες φορές τους φίλους και τις φίλες μας!Τώρα που κάποιοι θα συναντηθούν και πάλι στο σχολείο τι θα λέγατε να κάνετε ένα δώρο στην κολλητή σας, τώρα που την βλέπετε μετά από τόσο καιρό;Δεν χρειάζεται να είναι κάτι ακριβό που θα πρέπει να αγοράσετε, σίγουρα θα εκτιμήσει ακόμα και κάτι μικρό και συμβολικό, κάτι φιαγμένο από εσάς!Ακολουθούν μερικές ιδέες DIY που μπορείτε να προετοιμάσετε μέσα στο Σαββατοκύρικο για να τις χαρίσετε την Δευτέρα!

  1. Άνοιξέ το όταν...

Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο και προτότυπο δώρο για τηn κολλητή σου!Είναι χαρτάκια που τα ανοίγει κάθε φορά που συμβαίνει κάποιο γεγονός και όταν τα ανοίγει βρίσκει μέσα φράσεις ευχές και μηνυματάκια από εσένα!

Οδηγίες

  1. Φτιάχνεις πολλά μικρά φακελάκια με χρωματιστά χαρτόνια ή και λευκό χαρτί Α4 και τα διακοσμείς με πρωτότυπα και ωραία σχέδια
  2. Φτιάχνεις  καρτούλες στο ίδιο μέγεθος με τα φακελάκια και τις διακοσμείς όπως θες εσύ, ή μπορείς να εκτυπώσεις κάποιες έτοιμες καρτούλες εδώ
  3. Πάνω στις καρτούλες γράφεις:π.χ. Άνοιξε το όταν πρέπει να πάρεις μια μεγάλη απόφαση και άλλα τέτοια ( ό,τι θέλετε) μερικές ιδέες εδώ
  4. Κολάτε τις καρτούλες στο μπροστινό μέρος των φακέλων
  5. Γράφετε σε χαρτάκια κάτι που να τεριάζει με αυτό που λέει η καρτούλα π.χ. αν λέει: Είναι τα γεννέθλια σου     τότε γράφεις : Χρόνια πολλά να είσαι πάντα γερη!Η κολλητή σου φίλη Χριστίνα( ή ότι άλλο θέλετε να της γράψετε και να της ευχηθείτε).Επίσης μπορείτε να βάλετε μέσα και άλλα πράγματα όπως ζωγραφιές, φωτογραφίες ή μικρά δωράκια π.χ βραχιολάκια παιχνιδάκια κ.α.

 

6.Τώρα μπορείτε να βάλετε τα φακελάκια με τα μηνύματα σας σε ένα όμορφο κουτί, βάζο, μπορείτε να τα δέσετ όλα μαζί με μια κορδελίτσα ή ό,τι άλλο θέλετε και να τα χαρίσετε στην κολλητή σας, καλό θα ήταν να βάλετε και τις εξής υπενθιμίσεις:

 

  • Ανοίξτε μόνο 1 (ή 2) την εβδομάδα (για να αποφύγετε να ανοίγουν όλα ταυτόχρονα και να χάσουν το αποτέλεσμα).
  • Μην κρυφοκοιτάζετε (αυτό θα καταστρέψει όλο το νόημα του δώρου).
  • Μην μοιράζεστε με φίλους (αυτά προορίζονται να είναι προσωπικά).
  • Μην τα πετάξετε (διατηρώντας αυτά ως ενθύμια είναι αυτό που κάνει τα γράμματα Open When τόσο διασκεδαστικά και ξεχωριστά).

Ελπίζω να σας αρέσουν!

2.Βραχιόλια φιλίας

Οι περισσότερες μάλλον θα έχετε βραχιόλι ή κολιέ φιλίας αλλά αν όχι είναι η καλύτερη ευκαιρία να αποκτήσετε!

Επιδή ήτανε πολύ δύσκολο να σας δώσω γραπτές οδηγίες ορίστε ένα βίντεο με 5 ιδέες για βραχιόλια φιλίας!

3.Μία μοναδική κούπα

Είναι μια πολύ καλή ιδέα!Παίρνετε μια ωραία φωτογραφία σας από κάποια στιγμή που έχετε περάσει μαζί καθώς και μια λευκή κούπα χωρίς σχέδια και πάτε στο πιο κοντινό φωτογραφείο, εκεί θα σας τυπώσουν την φωτογραφία πάνω στην κούπα.Mug for BFFΌταν η κούπα σας είναι έτοιμη την τυλίγετε με φελιζόλ για να μην σπάσει, την βάζετε σε ένα όμορφο κουτάκι ή σακουλίτσα και της γράφετε μια ωραία αφιέρωση σε μια καρτούλα!Η κολλητή σας θα την λατρέψει, κάθε φορά που α πίνει μέσα σε αυτήν την κούπα θα σας σκέφτεται!

 

Ελπίζω να σας αρέσει!

4.Ένα BFF scrapbook

Είναι μια πολύ ωραία ιδέα για να έχετε ένα ωραίο άλμπουμ με φωτογραφίες!To scrapbook είναι κάτι σαν άλμπουμ φωτογραφιών μόνο που έχει και ζωγραφιές διακοσμιτικά αυτοκόλλητα και χαρτόνια

 

Μπορείτε να αγοράσετε ένα scrapbook από κάποιο βιβλιοπωλείο και μετά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κολλήσετε μέσα φωτογραφίες και να ζωγραφίσετε, να γράψετε διάφορες φράσεις, να κολλήσετε διακοσμητικά χαρτόνια με σχέδια για να βγει κάπως έτσι ασπούμε...

 

36 Ideas Birthday Gifts Tumblr Craft Ideas For 2019 #craft ...

                                                                 Μπορείτε να διακοσμίσετε και το εξώφυλλο!

 

    Ελπίζω να σας αρέσει!

5.Μία μπλούζα

Το να φτιάξετε μια μπλούζα είναι πολύ εύκολο!Απλά αγοράζετε ένα λευκό T-shirt και ένα πακέτο φύλλα σιδερότυπου από κάποιο χαρτοπωλείο.Μετά επιλέγετε ποια εικόνα θα βάλετε στην μπλούζα και την εκτυπώνετε.Ακολουθείτε τις οδηγίες που έχει το πακέτο με τα φύλλα σιδερότυπου γαι να βάλετε την εικόνα πάνω στην μπλούζα!Μπορείτε να φτιάξετε δύο μπλουζάκια!Ένα για την καθεμία!

 

Ελπίζω να σας αρέσει!

6.Ένα κουτί δώρου!

Σας αρέσαν μερικά από τα παραπάνω και έχετε και άλλες ιδέες;Θέλετε να τα συνδιάσετε όλα μαζί;Το κουτί δώρου είναι η λύση!Φτιάχνετε τις μπλούζες την κούπα τα φακελέκια, το scrapbook τα βραχιόλια και ό,τι άλλο πιστεύετε ότι θα αρέσει στην κολλητή σας, παίρνετε μια φωτογραφία σας και την βάζετε σε μια κορνίζα μπορείτε να βάλετε  και μερικά σοκολατάκια ή σαπουνάκια ή κρέμες και τα βάζετε όλα σε ένα κουτί παπουτσιών που έχετε διακοσμίσει μόνοι σας με αυτοκόλλητα και χαρτί περιτυλίγματος!Το δίνετε στην φίλη σας και δεν φαντάζεστε την χαρά που θα πάρει όταν θα το ανοίγει και θα βρίσκει όλες αυτές τις μικρές εκπλήξεις!Μπορείτε να βάλετε μέσα και μία κάρτα!

diy gifts

Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με ένα βάζο αντί για κουτί!

 

Καλή διασκέδαση και ελπίζω να σας άρεσαν οι ιδέες μου!

6 comments

Skip to comment form

  1. Πολύ ωραίες ιδέες!

  2. Τέλειο ☺☺☺

  3. Τέλειες ιδέες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Πολύ ωραίες και πρωτότυπες ιδέες!!!!!!!!!!!!

  5. Τέλειες ιδέες !!!!

  6. Πολύ Ωραίο!❤❤❤❤💙💙💙💚💚💚💚💚🍓🍓🍓🍓

Leave a Reply