Καλό καλοκαίρι…Τι θα γίνει με τις διακοπές 🤔

Καλό καλοκαίρι σε όλους και σε όλες!Είμαι ενθουσιασμένη: Τελείωσα επίσημα με το δημοτικό, τον Σεπτέμβριο θα πάω Γυμνάσιο!Θα ήθελα να σας πω ότι  σε λίγες μέρες φεύγω για διακοπές!!!!Είμαι πού χαρούμενη αλλά είχα προβληματιστεί λίγο με τα άρθρα: πώς θα τα ανεβάζω!Τελικά βρήκα την λύση!!!Τα άρθρα δεν θα σταματήσουν απλώς θα πρέπει μόνοι σας να το παρακολουθείτε το blog γιατί εγώ δεν θα μπορώ να ανεβάζω στην κυψέλη πότε έχω νέο άρθρο!Τα άρθρα θα ανεβαίνουν μια με δύο φορές την εβδομάδα με την εξής σειρά:

  1.    Στρώμα διαβάσματος από... παλιά μαξιλάρια
  2.   Μυστικά μηνύματα: γίνε ο καλύτερος κρυπτογράφος
  3.    Top 5 επιτραπέζια για τις διακοπές
  4.   Παιχνίδια και challenges με το νερό!
  5.   Ταξιδάκι στο -----------(είναι έκπληξη)  εξ αποστάσεως!

Σας αρέσουν τα άρθρα που πρόκειται να ανέβουν;Μην χάσετε ούτε ένα!Θα με έκανε πολύ χαρούμενη να σχολιάζετε τα άρθρα μου όσο θα λείπω!Αν θέλετε να το παρακολουθείτε μην ξεχάσετε να το κάνετε σελιδοδείκτη (στο google το   Firefox κλπ)  για να το βρίσκετε κάθε  στιγμή!Αν δεν ξέρετε πώς να βάλετε σελιδοδείκτη μπορείτε να δείτε οδηγίες εδώ! Σας αρέσει το blog μου; Αν ναι, θα μπορούσατε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας!

!Σας ευχαριστώ πολύ που εδώ και σχεδόν 2 μήνες με στηρίζετε να συνεχίσω να γράφω άρθρα!!Καλό Καλοκαίρι και τα λέμε σύντομα!Α!Και κάτι τελευταίο: Ποιο άρθρο περιμένετε με μεγαλύτερη ανυπομονησία;

18 comments

Skip to comment form

  1. Εμένα μου αρέσουν τα άρθρα που πρόκειται να ανεβάσεις και μου αρέσει και το blog σου! Εγώ περιμένω με μεγαλύτερη ανυπομωνησία το άρθρο που λέει 2. Μυστικά μηνύματα: γίνε ο καλύτερος κρυπτογράφος. Καλό Καλοκαίρι!

  2. Τέλεια τα επόμενα θέματα,έμαθα πρόσφατα για το μπλοκ σου κι το παρακολουθώ! Έχω κι εγώ ένα που πιστεύω ότι θα σου αρέσει ! Βέβαια δεν είναι τόσο καλό όσο το δικό σου αλλά προσπαθώ να μάθω κι να βελτιωθώ!
    ( https://blogs.e-me.edu.gr/a788882/ ) το μπλογκ μού! Ελπίζω να σου αρέσει!!!

    1. Το μπλογκ σου είναι υπέροχο!!!Μπράβο!!Θα το παρακολουθώ και επίσης σε προσκάλεσα σε μια κυψέλη με θέμα τα μπλογκς για να μάθεις κι άλλες πληροφορίες!!Χαίρομαι που σου άρεσαν τα επόμενα θέματα!!
      Μια ερωτηση:Πώς βρήκες το μπλογκ μου ;

  3. Τέλεια! Μην ανοισηχείς το έχω είδη στον σελιδοδήκτη το blog σου! Είναι τέλειο! Φυσικά και θα το παρακουλουθώ!

  4. Θα το παρακολουθώ μέχρι να πάω και εγώ διακοπές. Θα σχολιάζω πάντα τα άρθρα!

    1. Ευχαριστώ!Κια εγώ όποτε μπορώ θα μπαίνω στο δικό σου!

  5. Τέλεια!! Και Μαρία Τζανακάκη σε μια δυο μέρες θα είναι έτοιμο!

  6. παρακαλω !αν επιτρεπεται ποτε θα φυγεις και ποτε θα γυρισεις?

    1. Επειδή δεν σε ξέρω καλά δεν θα σου το πω…Συγγνώμη αλλά ελπίζω να καταλαβαίνεις…

      1. 👍Κανένα απολυτως προβλημα…

  7. καλη σταδιοδρομια στο Γυμνασιο! Μπραβο που περασες (και εγω περασα θα παω 5η)

    1. Ευχαριστώ και Μπράβο!!

    2. Μπράβο Χριστίνα! Καλή σταδιοδρομία! Και εγώ Πέμπτη θα πάω!

      1. Τέλεια!

  8. Πολύ ωραιο το μπλοκ σου ναι θα το παρακολουθω μεχρι τις 16 Ιουλιου διοτι μετα θα παω κατασκηνωση θα γυρισω 7 Αυγουστου, παρακαλουμε ανυπομονω να ανεβουν τα αρθρα 1 2 3 4 5 6 επισης ποτε θα φυγεις και ποτε θα γυρισεις α και κατι αλλο πως στο μενου βαζω και κατηγορια ? δηλαδη αν εγω πατησω συνταγες απο κατω λεει ανοιξιατικες και καλοκαρινες αυτο πως θα το κανω να γραψω π.χ. Συνταγες
    σμουθις, γλυκα και αλλα?

    1. Θα το δεις στο video που είναι σχεδόν έτοιμο 😉

      1. Τελειο!!!!αυριο θα βγει?

        1. Αύριο μεθαύριο…Όποτε το μοντάρει ο Δημήτρης!

Leave a Reply