Επέστρεψααα: τι έγινε 2 χρόνια, life update, θα αλλάξω θεματική?

Αγαπητοί αναγνώστες, ναι καλά το καταλάβατε, επέστρεψα. Σίγουρα θα έχετε ερωτήσεις, τί έκανα τόσο καιρό, πού ήμουν γιατί δεν ανέβαζα? Μην  ανησυχείτε, θα απαντηθούν όλα σε αυτό το συντομο ελπίζω άρθρο. ( spoiler alert: δεν βγήκε τοσο  σύντομο  )

Τι έγινε 2 χρόνια?

Λοιπόν, από τότε που έγραψα ότι είχα  το blog μου 3 μήνες, ξαφνικά εξαφανίστηκα! Ο λόγος για αυτό ήταν  ότι ήθελα να απολαύσω τις διακοπές μου χωρίς πολλά ηλεκτρονικά αλλά ο κυριότερος λόγος ήταν ότι η αρχή της σχολικής χρονιάς σε ένα νέο σχολείο αλλά και το γεγονός ότι έπρεπε να αποχωριστώ τους συμμαθητές μου από το δημοτικό με είχε στεναχωρήσει και με είχε αγχώσει αρκετά με αποτέλεσμα να μην έχω όρεξη και ιδέες για το blog μου. Αφού άρχισε η σχολική χρονιά, προσαρμόστηκα σε ένα νέο πρόγραμμα, με πολύ περισσότερα μαθήματα αλλά και πολύ διάβασμα για τα διαγωνίσματα. Έτσι σιγά σιγά ξέχασα το blog μου, δεν είχα χρόνο. Πού και πού βέβαια έμπαινα στο blog μου και έβλεπα ότι πολλοί μου γράφανε σχόλια. Έτσι κάποια στιγμή σκέφτηκα να το ξανανοίξω και να σας πω την αλήθεια έχω 3 άρθρα που τα είχα γράψει τότε αλλά δεν τα δημοσίευσα ποτέ τελικά. Τώρα πάω δευτέρα γυμνασίου και τα ενδιαφέροντά μου δεν έχουν αλλάξει πάρα πολύ. Έχω συνηθίσει το γυμνάσιο και μου αρέσει πολύ, επίσης ακόμα το παλεύω με την οργάνωση του χρόνου μου αλλά σίγουρα φέτος έχω περισσότερο χρόνο από ότι πέρυσι<3

 Γιατί αποφάσισα να ξαναρχίσω το   blogging?

Το blogging ήταν πάντα κάτι που με ενδιέφερε και με βοηθάει να χαλαρώσω, να μοιραστώ τις ιδέες μου και να εκφραστώ ενώ ταυτόχρονα έχω την ευκαιρία να διασκεδάσω και να δώσω ιδέες στους αναγνώστες μου. Μου είχε λείψει πολύ τόσο καιρό και καμιά φορά έτσι στα καλά καθούμενα, μου έρχεται μία ιδέα για άρθρο στο μυαλό και μετά από δύο δευτερόλεπτα είμαι σε φάση "ΤΙ λέω, αφού δεν έχω πια blog 😂😥''. Επίσης είδα τα blog διαφορων ατόμων εδώ στην e-me (το πρώτο που είδα ήταν το ℍ𝕖𝕝𝕖𝕟'𝕤 𝕓𝕝𝕠𝕘! )και σκέφτηκα ότι είναι μια πολύ ωραία κοινότητα και θα ήθελα να είμαι μέλος της.

Θα αλλάξει η θεματική του blog? 

Γενικά δεν σκέφτομαι να αλλάξει δραστικά η θεματική του blog γιατί όπως είπα τα ενδιαφέροντά μου δεν έχουν αλλάξει υπερβολικά. Θα ήθελα βέβαια να επικεντρωθώ λίγο περισσότερο στην μαθητική-εφηβική ζωή, στο lifestyle και στον σχολιασμό βιβλίων και κάποια πιο σοβαρά θέματα πού και πού , χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι το blog μου θα είναι αποκλειστικά για αυτά τα θέματα, αντίθετα, θα ήθελα να καλύψω μία μεγάλη ποικιλία θεμάτων όπως μαγειρική, quiz, fun facts, ταινίες και πολλά πολλά άλλα .  

Τί άλλες αλλαγές θα γίνουν?

Γενικά  θα γίνουν πολλές άλλες αλλαγές, θα αλλάξω φυσικά τελείως τον σχεδιασμό του blog μιας και δεν με αντιπροσωπεύει πολύ πια δηλαδή θα αλλάξω banner (το έκανα ήδη) και background μπορεί να βάλω και διαφορετικό θέμα( το έκανα) και μικροεφαρμογές ( ακομα το δουλεύω) και φυσικά θα ενημερώσω και την ABOUT σελίδα μου( δεν το εχω αρχίσει ακόμα). Επίσης θα προσπαθήσω να σχεδιάσω ένα λογότυπο. Κάτι ἀλλο που θα προσθέσω είναι ότι παρόλο που τα πιο παλιά μου άρθρα δεν είναι και ό,τι καλύτερο κατα την γνώμη μου (ενώ αρκετά από αυτά δεν ήταν δικές μου ιδέες αλλα ιδέες άλλων και ένα απλό copy paste σε πολλές περιπτώσεις)  δεν θα τα διαγράψω-κανω απόρρητα. Επίσης αυτήν την στιγμή δουλεύω πάνω στον σχεδιασμό blog στο blogs.sch.gr ωστε να μεταφέρω το blog μου εκεί μιας και παρέχει περισσοτερα θέματα και δυνατότητες 

Πότε θα αρχίσω να ανεβάζω, πόσο συχνά θα ανεβάζω?

Θα αρχίσω λογικά να ανεβάζω σε μία με δύο εβδομάδες και θα ανεβάζω μία φορά την εβδομάδα (τα Σάββατα κυρίως) ενώ μπορεί να έχω και extra άρθρα αν προλαβαίνω μεσα στην βδομάδα. Ωστόσο καμιά φορά δεν θα έχω χρόνο να ανεβάζω και περιμένω την κατανόησή σας.

Αυτααα το ξέρω ότι σάς κούρασα, συγγνώμη, τα λέμε σύντομα, γειααα<3

Photo by cottonbro from Pexels  (edited)

 

15 comments

Skip to comment form

  1. Γεια !; Το blog σου είναι πολύ ωραίο !! Μπράβο που το ξανανοιξες !!

    1. Ευχαριστώ και το δικό σου είναι υπέροχο!

  2. Γεια!!! Είμαι καινούργια αναγνώστρια του blog σου! Το blog σου φαίνεται πολύ ωραίο και ενδιαφέρον! Χαίρομαι που ξανάνοιξες το blog γιατί τώρα μπορώ και εγώ να βλέπω τα καινούργια άρθρα που κάνεις!!! https://blogs.e-me.edu.gr/a717393/ Αυτός είναι ο σύνδεσμος του δικού μου blog!!! Θα χαρώ πολύ αν μπεις να το παρακολουθήσεις και αν θες να μου αφήνεις και σχόλια!!!

    1. Καλώς ήρθες, φυσικα και θα παρακολουθω το μπλογκ σου

  3. 😍😍😍😍

  4. Γεια!Ανυπομονω να δω τα αρθρα σου!

  5. Ευχαριστώ που ανέφερες το blog μου! Ξέρεις, ήσουν η αρχή της δικής μου ιστορίας στο blogging οπότε εννοείτε πως θα παρακολουθώ το blog σου! Αυτό που λες για το λογότυπο… θα με βοηθήσεις και εμένα να κάνω?

    1. Γειά, ευχαριστώ που θα παρακολουθείς το blog μου <33. Τελικά, με τον σχεδιασμό του blog μου δεν πάει πολύ να φτιάξω λογότυπο, ωστόσο θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή-ιστοσελιδα canva https://www.canva.com/el_gr/ γενικά έχει πολλά παραδείγματα, αυτοκόλλητα γραμματοσειρές κ.α και είναι πολύ εύκολο να το χρησιμοποιήσεις. Σου έφτιαξα και κάποια παραδείγματα για το πώς θα μπορούσε να είναι το λογότυπο σου, κάθε λογότυπο που σου έφτιαξα είναι διαφορετικό στυλ οπότε ίσως κάτι να σου αρέσει, αν δεν σου αρέσει πάντως δέν πειράζει 🙂 , αυτά είναι απλά παραδείγματα για να πάρεις ιδέες για το λογότυπό σου. Τα παραδείγματα: https://files.e-me.edu.gr/s/dd4FBqzLX6LELAD

  6. Την προηγούμενη φορά που σου έγραψα σχόλιο σε αυτό το άρθρο, δεν είχα την δυνατότητα και το χρόνο να το διαβάσω ολόκληρο!! Οπότε ήθελα να σε ρωτήσω πως είναι το Γυμνάσιο;;;; Και επίσης ήθελα να σου πω ότι κατανοώ το ότι δεν έχεις χρόνο και πιστεύω πως σε όλους μας συμβαίνει αυτό, οπότε κι εγώ καταλαβαίνω!! Αυτά!! Συγνώμη που δεν πρόλαβα να το δω ολόκληρο πριν!! 🥰😥🥰

    1. Γειά, πρωτα από όλα, μην ζητας συγγνωμη που δεν προλάβαινες να διαβάσεις όλο το άρθρο ❤!Τώρα σχετικά με το γυμνάσιο, η αλήθεια είναι πως αρχικά ήμουν αρκετα αγχωμένη και όταν άρχισε το σχολείο μου έλειπε το δημοτικό και γενικά πιστεύω ότι αυτό είναι φυσιολογικό. Τελικά βέβαια κατάλαβα ότι το γυμνάσιο δεν είναι και τόσο τρομακτικό. Βέβαια γίνονται κάποιες αλλαγές όπως το ότι έχεις νεα μαθήματα (π.χ. Αρχαια, Οδυσσεια, βιολογία ) και ότι έχεις διαφορετικούς καθηγητές για κάθε μάθημα , λίγη παραπάνω δουλειά για το σπίτι σε σχέση με το δημοτικό , πιο συχνά διαγωνίσματα και τεστ και επίσης παίρνεις απουσίες και αν έχεις 114 μενεις τάξη (σχεδόν κανείς δεν μένει από απουσίες όμως)αλλα όλα αυτά τα συνήθισα μέσα σε εναν-δύο μήνες και δεν είναι τίποτα . Γενικά είναι πολύ ωραία, έκανα και πολλούς καινούριους φίλους (αλλά διατηρώ επαφές και με τους παλιούς φυσικά ) και οι περισσότεροι καθηγητές μου είναι πολύ καλοί και με χιούμορ. Οπότε αν είναι να πας στο γυμνάσιο του χρόνου ή σε λίγα χρόνια μην αγχώνεσαι καθόλου δεν υπάρχει κάτι να φοβάσαι είναι πολύ ωραία!

      1. Ευχαριστώ πολύ!! Και για την κατανόηση και για την περιγραφή!! Με έκανες να νιώσω πολύ καλύτερα!! 🧡🧡🧡

  7. Γειά!! Έχω δει όλα σου τα άρθρα αλλά δεν είχα την ευκαιρία να σου μιλήσω!!😭😭Να το blog μου https://blogs.e-me.edu.gr/a823688/ αν θέλεις να μπεις!! Πόσο χαίρομαι που ξανάρχισες!!

    1. Γειά, χαίρομαι που έχεις διαβάσει τα άρθρα μου, τέλειο το blog σου θα το παρακολουθ <3

  8. Γεια! Χαίρομαι που επέστρεψες! Δεν πειράζει, καταλαβαίνω ότι έχεις πολλές υποχρεώσεις. 🙂

    1. <3<3

Leave a Reply