Christina’s awesome world : κλείνουμε 3 μήνες!

Μοιάζει τόσο μακρινή αυτή η στιγμή...Ήταν 6 Μαΐου όταν αποφάσισα να αρχίσω αυτό  blog  πιστεύοντας ότι απλώς θα ναυαγήσει...Κι όμως, μέχρι τώρα όλα πάνε καλά χάρη στην υποστήριξη σας!Μέχρι τώρα έχω γράψει 30 άρθρα και έχω διαβάσει με μεγάλη χαρά τα 153 υπέροχα σχόλια σας!Έχουν περάσει μόνο 3 μήνες, κι όμως ήταν τόσο ωραία που μου φαίνεται σαν να μην έχει περάσει ούτε μια μέρα, μα ταυτόχρονα σαν να έχει περάσει πολύς καιρός!

    Το blog για εμένα δεν είναι μόνο ένα χόμπι:  είναι και η επιθυμία μου να μοιραστώ μαζί σας  αυτά που κάνω, αλλά και τις ιδέες μου!Η  καθημερινή επισκεψιμότητα μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να σας γράφω γιατί μου δίχνει ότι υπάρχει αναγνώριση από εσάς, το κοινό  μου !Είναι τόσο ωραία η αίσθηση του να νιώθεις ότι η σκληρή δουλειά σου ανταμοίβεται από αυτούς που διαβάζουν το blog σου, να ακούς την γνώμη των αναγνωστών σου για τις φωτογραφίες, τις εικόνες τα άρθρα και τις συνταγές!Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη αυτούς τους τρεις μήνες και σας υπόσχομαι ότι εγώ θα είμαι πάντα εδώ να γράφω και να μοιράζομαι μαζί μου τις ιδέες σας!Αν θέλετε κάποια ιδέα ή θέλετε να ανεβάσω κάποιο άρθρο, θα χαρώ να σας βοηθήσω!Επίσης θα με κάνει πολύ χαρούμενη να ξέρω ότι αξιοποιείται τα άρθρα μου και αυτά που γράφω:  δηλαδή αν σας πω μια ιδέα σήμερα και εσείς αποφασίσετε να την κάνετε σε 1 μήνα, θα περιμένω και πάλι να μου πείτε ότι την κάνατε και ότι διασκεδάσατε κάνοντας την, ότι σας άρεσε ή δεν σας άρεσε.Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε...Υπενθυμίζω ότι αν σας άρεσε το blog μου μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας για να μπουν κι αυτoί στον υπέροχο κόσμο του Christina's awesome world και αν διαβάσατε μέχρι εδώ γράψτε τοο γράμμα φ στα σχόλια αυτά για σήμερα!

https://blogs.e-me.edu.gr/a631151/wp-content/uploads/sites/33321/2020/08/share-my-page.png

11 comments

Skip to comment form

  1. Χριστίνα το μπλοκ σου όντως είναι απίθανο!Εκτός απ’το’τι ανεβάζεις ωραία άρθρα,τα γράφεις και πολύ ωραία,όπως θα έκανε ένας επαγγελματίας στα μπλοκ!🙂👌🏼💜😁👏🏼

  2. Αχ Χριστίνα, θυμάμαι πως 6 φΜαΐου είχες γράψει στο My litle blog, αυτό είναι το blog μου! Μόλις είδα τα άρθρα ήθελα τόσο πολύ να κάνω το ίδιο χόμπι. Στισ 16 Μαίου που μπήκα, και ανακάλυψα αυτόν τον υπέροχο κοσμο, άρχισα να σχολιάζω! Συνέχισα, μέχρι που κάποιοι σταμάτησαν και να αναρτούν στα blog μα συνέχισα. Και πάντα σε παρακολουθούσα! Αυτό.(φ)

    1. Χαίρομαι πολύ!

  3. Επίσης έχω μια ιδέα για Άρθρο ..μπορείς να αναρτήσεις Πως να διακοσμήσεις το δωμάτιο σου!👌👌👌

    1. Τέλεια ιδέα ευχαριστώ, θα την ανεβάσω όσο πιο σύντομα μπορώ!

    2. Ποτέ (αν επιτρέπεται)?📌

  4. Χριστίνα το blogs σου είναι φ-ανταστικό! Όλα τα άρθρα σου είναι πολύ ενδιαφέροντα και χαίρομαι πολύ διαβάζοντάς τα ! Η δουλειά πράγματι είναι δύσκολη χρειάζεται έρευνα! Θα κάνω τα πάντα για να συνεχίσεις να γράφεις τα άρθρα σου ! Επίσης στο δικό μου blog κλείνω τους 3 μήνες στις 16 Αυγούστου!

    1. Τέλεια Δημήτρη ευχαριστώ!Και το δικό σου blog είναι φανταστικόοο!

  5. Παρακαλούμε ,σε καταλαβαίνω ,είναι πολύ δυσκολη δουλειά εγώ με το blog μου κλείνουμε 2 μήνες στις 19/08 !άλλωστε έχεις πολύ καλή σκέψη , δημιουργικότητα και χαρά για να μας γράφεις άρθρα… Είσαι ιδανική για αυτήν την δουλειά!!!Μπραβο!!!!

    1. Ευχαριστώ!!!

      1. Παρακαλώ!!!❤❤❤👌🍰🍨

Leave a Reply