Worth to read……

Worth to read......

Έτσι αρχικά, το Blackpink έπρεπε να κάνει το ντεμπούτο του με το όνομα Pinkpunk, με 9 μέλη.

Αλλά 5 μέλη έφυγαν πριν προλάβουν να κάνουν το ντεμπούτο τους, με αποτέλεσμα τα σχέδια της YG να αλλάξουν.

Cho Mi Yeon

Ο Miyeon αρχικά εντάχθηκε στο YG entertainment και επρόκειτο να κάνει το ντεμπούτο του στο PinkPunk ως ράπερ, τραγουδιστής και χορευτής. Ωστόσο, κάπου στο 2015, το παράτησε.

Ο λόγος για τον οποίο το έκανε δεν είναι σίγουρος, αλλά οι περισσότεροι ιστότοποι ισχυρίζονται ότι αποβλήθηκε από την ψυχαγωγία της YG λόγω μιας φήμης για ραντεβού της ίδιας και του διαγωνιζόμενου "Mix and Match", Jinhyung. Μετά από αυτές τις φήμες, την έδιωξαν.

Μερικά χρόνια αργότερα, έκανε το ντεμπούτο της με το γκρουπ G-Idle, υπό την ψυχαγωγία CUBE. Έκανε το ντεμπούτο της στο γκρουπ ως η κύρια τραγουδίστρια και η Visual.

Τζίνι Παρκ

Η Jinny υποτίθεται ότι ήταν μέλος των Pinkpunk, και επίσης ένα από τα νεότερα μέλη του γκρουπ. Εκπαιδεύτηκε πολύ με την ομάδα, με αποτέλεσμα όλοι να γίνουν στενοί φίλοι, ειδικά εκείνη και η Λίζα.

Ωστόσο, αργότερα αποβλήθηκε από την ομάδα, αφού προπονήθηκε μαζί τους για 2 χρόνια και εκπαιδεύτηκε στην ψυχαγωγία YG για 5 χρόνια. Αργότερα, συνέχισε να είναι διαγωνιζόμενη σε μια εκπομπή που ονομάζεται Produce48.

Μετά την αποχώρησή της από αυτό το σόου, έκανε το ντεμπούτο της με το συγκρότημα "Secret Number" στις 19 Μαΐου 2020, υπό το Vine entertainment.

Euna Kim

Η Euna ήταν μια αρκετά ικανή ράπερ, η οποία επίσης αρχικά υποτίθεται ότι ήταν μέρος αυτής της 9μελούς ομάδας κοριτσιών. Ήταν μια από τις πιο διάσημες ασκούμενες από το YG entertainment και ο κόσμος περίμενε ότι θα ήταν η επόμενη CL από το 2NE1.

Το 2013, η Euna άφησε την YG entertainment. Είπε ότι δεν ένιωθε ότι ήταν ακόμα έτοιμη να γίνει είδωλο και χρειαζόταν περισσότερη εκπαίδευση για να γίνει πραγματικό είδωλο και να φτάσει σε όλους τους ταλαντούχους εκπαιδευόμενους που βρήκε.

Το 2015, έκανε το ντεμπούτο της σε ένα συγκρότημα Kpop που ονομάζεται "The Ark", ως η κύρια ράπερ και τραγουδίστρια. Αλλά το συγκρότημα αργότερα διαλύθηκε, και έτσι έκανε το ντεμπούτο της ξανά κάτω από ένα γκρουπ που ονομαζόταν KHAN, ως ο κύριος ράπερ, ο πρωταγωνιστής, ο κορυφαίος χορευτής και ο Maknae.

Η KHAN διαλύθηκε επίσης το 2019/2020, και έτσι αυτή τη στιγμή είναι σόλο καλλιτέχνης.

Kim Eunbi

Το ντεμπούτο του Eunbi συζητήθηκε επίσης πολύ και οι YG stans ανυπομονούσαν πραγματικά για αυτό. Ήταν αρχικά διαγωνιζόμενη στο "Superstar" από το 2010, αλλά στη συνέχεια μπήκε στην YG entertainment το 2011, ως νέο μέλος και τραγουδίστρια του συγκροτήματος που έφτιαχναν.

Μετά από 3 χρόνια προπόνησης, έπρεπε να εγκαταλείψει την ψυχαγωγία YG και το νέο γκρουπ στο οποίο επρόκειτο να κάνει το ντεμπούτο της. Η YG είπε ότι έπρεπε να φύγει λόγω των συνθηκών υγείας της, οι οποίες χειροτέρευαν, και σκέφτηκε ότι χρειαζόταν ένα διάλειμμα.

Δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι τι της συνέβη μετά από αυτό και δεν ήταν σίγουροι αν θα συνέχιζε να ακολουθεί τα όνειρά της για να γίνει είδωλο.

Γιανγκ Χάνα

Η Hanna μπήκε για πρώτη φορά στο YG entertainment αφού μπήκε στο top 10 στην εκπομπή "Kpop star 3". Ο κόσμος την αποκαλούσε συχνά το επόμενο Lee Hi, λόγω της όμορφης και ψυχής φωνής της. Η YG τη βοήθησε πολύ να γίνει μια πραγματικά καλή ασκούμενη.

Ωστόσο, χρειαζόταν πολλά χρόνια εκπαίδευσης για να κάνει το ντεμπούτο της στην ομάδα. Πέρασε περίπου 4 χρόνια στην προπόνηση και στη συνέχεια, τον Μάρτιο του 2017, επιβεβαιώθηκε ότι έφυγε από το YG entertainment.

Έκανε το ντεμπούτο της ξανά ως σόλο hip-hop καλλιτέχνης την 1η Μαΐου 2020 και αυτή τη στιγμή κάνει σόλο δουλειά.

Οπότε ναι, αυτά τα 5 αρχικά υποτίθεται ότι ήταν μέρος του Pinkpunk. Μερικοί από αυτούς έφυγαν αρκετά νωρίς και δεν πρόλαβαν να συναντήσουν τα υπόλοιπα μέλη. Ωστόσο, βρήκα αυτή τη φωτογραφία του Blackpink με τους Jinny, Miyeon και Hanna

Leave a Reply