Ευχαριστούμε την Σοφία Αγγελοπούλου

Σε αυτό το άρθρο θα ήθελα να ευχαριστήσουμε την φίλη μου αλλά και συμμαθήτρια μου Σοφία Αγγελοπούλου, που στα σχόλια ενός άρθρου μου μού έγραψε τα εξής:

Τα ωραιότερα μυστικά των Χριστουγέννων

Εκδόσεις Ψυχογιός

Ονομάζεται Βαρνάβας Βαρβακίπικ είναι το αρχαιότερο ξωτικό στη Γη και αρχιγραμματέας του Αϊ-Βασίλη. Ο Βαρνάβας Βαρβακίπικ είναι ο αφηγητής αυτού του βιβλίου και θα σας αποκαλύψει όλα τα μυστικά του Αϊ-Βασίλη! Που κρύβεται όλο το χρόνο, πως προετοιμάζονται τα δώρα από τους ξωτικούς-βοηθούς,  ποίος επιμελείται τα γράμματα. Μας συστήνει τους εννέα ταράνδους που οδηγούν το έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη και τι χαρίσματα έχει ο καθένας και τέλος πως μοιράζονται τα δώρα. Χάρη στον Βαρνάβα Βαρβακίπικ θα μάθετε για τα έθιμα και τις ιστορίες των Χριστουγέννων και το καλύτερο, την άκρως μυστική συνταγή της κυρίας Αϊ-Βασίλη που μπόρεσε να αντιγράψει όταν εκείνη ήταν αφηρημένη.

Μετά την ανάγνωση του βιβλίου θα γνωρίσετε τα πάντα για τα Χριστούγεννα…και αν είστε τυχεροί μπορεί να συναντήσετε τον Αϊ-Βασίλη!!!

Αν οποιοσδήποτε θέλει στο επόμενο άρθρο μου να δει την συνέντευξη που θα κάνω στην Σοφία Αγγελοπούλου το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να μου γράψει στο σχόλια αυτού του άρθρου την λέξει "θέλω" αλλά για να πάρω συνέντευξη από την Σοφία Αγγελοπούλου πρέπει να έχω συνολικά στα σχόλια αυτού του άρθρου πάνω από 2 "θέλω".

4 comments

Skip to comment form

  1. ΘΕΛΩ!!!!!

  2. μπραβο Χαρά!
    ποτε θα της πάρεις την συνεντευξη;
    χιχι!

    1. Για να της πάρω την συνέντευξη πρέπει να μου γράψεις στα σχόλια θέλω.

Leave a Reply