Loading...
Χωρίς κατηγορία

Διακόσμησε το δωμάτιό σου με εύκολες χειροποίητες κατασκευές

Γεια σας παιδία, στο σημερινό άρθρο θα σας δείξω πως να φτιάξατε μερικές χειροποίητες κατασκευές για να διακοσμήσετε το δωμάτιό σας!

 

Χειροποίητο κεράκι με άμμο και κοχύλια: Για να φτιάξετε αυτό το κεράκι πρέπει να έχετε ένα σχετικά χαμηλό και μικρό ποτηράκι, λίγη άμμο και μερικά κοχύλια που έχετε μαζέψει από την παραλία. Πρέπει να βάλετε μέσα στο ποτηράκι άμμο μέχρι τη μέση του ποτηριού. Στην συνέχεια βάλτε το κεράκι στην μέση πάνω στην άμμο. Τέλος τοποθετήστε τα κοχύλια γύρω-γύρω από το κεράκι και είναι έτοιμο.

Καρδιά από φωτογραφίες: Πάρτε διάφορες φωτογραφίες (να είναι όμορφες για παράδειγμα μπορεί να είναι φωτογραφίες από διακοπές και γενικότερα μπορούν να δείχνουν διάφορες ωραίες στιγμές σας) και τοποθετήστε τες στον τοίχο σχηματίζοντας μια καρδιά. Μπορείτε επίσης στην μέση να γράψετε και κάτι ανάλογα με τις φωτογραφίες (π.χ. F.R.I.E.N.D.S ή HAPPY κάτι τέτοιο τέλος πάντων)

Μπορείτε επίσης να πάρετε κορδέλες και να κολλήσετε πάνω διάφορα στολιδάκια και να τις κρεμάσετε στην κουρτίνα σας, στο κρεβάτι σας και γενικότερα όπου θέλετε.

Μπορείτε να πάρετε ένα ρολόι τοίχου και να κολλήσετε γύρω-γύρω διάφορα στολιδάκια και να το κρεμάσετε στον τοίχο.

Μπορείτε να πάρετε φωτάκια και να τα κρεμάσετε στο κρεβάτι σας.

Μπορείτε να πάρετε ένα γυάλινο βάζο και για να το κάνετε πιο ενδιαφέρον μπορείτε να τρίψετε μέσα κυρομπογιά και να την αφήσετε να κολλήσει πάνω στο βάζο ώστε να μην φύγει και στην συνέχεια να βάλετε μέσα λουλούδια.

 

Ελπίζω να σας άρεσαν οι ιδέες μου και να σας βοήθησα!!!

8 comments
  1. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

    Τέλειο άρθρο! Εμένα μου άρεσαν πολύ οι ιδέες σου και με βοήθησες!

Leave a Reply