Loading...
Χωρίς κατηγορία

Παιχνίδια στην παραλία/πισίνα

Γεια σας παιδιά, στο σημερινό άρθρο θα σας προτείνω κάποια παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε στην παραλία ή στην πισίνα.

 

  1. Μπορείτε να παίξετε βόλεϊ είτε μέσα στο νερό είτε έξω από το νερό. Μπορείτε άμα είστε μέσα στο νερό να χρησιμοποιήσετε ένα τόπι.
  2. Μπορείτε να πάρετε νεροπίστολα και να διασκεδάσετε ρίχνοντας νερό ο ένας τον άλλον.
  3. Άμα είστε σε πισίνα μπορείτε να πάρετε δύο ή περισσότερα μεγάλα σχοινιά να είναι μέσα στο νερό και να διασχίζουν όλη την πισίνα, να πάρετε δύο ή περισσότερα ποτήρια ανάλογα πόσα είναι τα σχοινιά κάντε μία τρύπα στο κάτω τους μέρος και περάστε τα στα σχοινιά. Όλοι οι παίκτες πρέπει να έχουν ένα σχοινί με ένα ποτήρι και ένα νεροπίστολο. Με το νερό από το νεροπίστολο πρέπει να σπρώξετε το ποτήρι από την μία πλευρά της πισίνας στην άλλη. Αυτός που θα πάει το ποτήρι στην άλλη πλευρά της πισίνας πρώτος είναι και ο νικητής.
  4. Άμα είστε σε πισίνα πάρτε πάλι ένα μεγάλο σχοινί και περάστε το πάνω από την πισίνα χωρίς να ακουμπάει το νερό. Ένας παίκτης θα είναι στην μία μεριά και ο άλλος παίκτης θα είναι στην άλλη μεριά της πισίνας. Θα κρατάνε και οι δύο παίκτες το σχοινί από την άκρη του και θα προσπαθούν να ρίξουν τον άλλον μέσα στο νερό τραβώντας το σχοινί. Νικητής είναι όποιος καταφέρει και δεν πέσει στο νερό.
  5. Πάρτε κάποια πλαστικά ποτήρια και τοποθετήστε τα ή σε ένα τραπεζάκι ή κάτω στο πάτωμα. Μπείτε μέσα στην θάλασσα/πισίνα και πάρτε ο καθένας ένα νεροπίστολο. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να ρίξετε τα ποτήρια με το νερό από το νεροπίστολο. Αυτός που θα ρίξει τα περισσότερα ποτήρια είναι και ο νικητής.

 

Ελπίζω να σας άρεσαν οι ιδέες μου και να διασκεδάσετε παίζοντας αυτά τα παιχνίδια!!!

Καλό καλοκαίρι!!                                       

 

 

       

 

 

 

 

 

 

10 comments
  1. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

    Υπέροχο άρθρο! Εμένα μου άρεσαν οι ιδέες σου και διασκέδασα παίζοντας τα παιχνίδια! Καλό Καλοκαίρι!

  2. ΚΑΤΣΑΝΗ ΠΗΓΗ

    Φανταστικά παιχνίδια !
    Μπορω να ανευάσω τις ιδέες σου και στο δικό μου μπλογκ ;

    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Εννοείτε και μπορείς!!! Αν θες μπορείς να μου πεις τον σύνδεσμο του blog σου να το δω και να σου αφήνω σχόλια αν θες βέβαια δεν είναι αναγκαστικό!

  3. ΚΑΦΕΤΖΗ ΕΛΕΝΗ

    Μου άρεσαν πάρα πολύ οι ιδέες σου και σίγουρα θα τα παίξω αυτά τα παιχνίδια!

Leave a Reply