Loading...
Χωρίς κατηγορία

Όνειρα

Γεια σας παιδιά, σήμερα θα σας μιλήσω για τα όνειρα!!!

 

Όνειρα βλέπουμε όλοι ακόμη και οι τυφλοί. Συνήθως τα όνειρα σχηματίζονται από διάφορες εικόνες τις οποίες έχουμε δει. Αν κάποιος έχει γεννηθεί τυφλός τότε βλέπει όνειρα με εικόνες έστι όπως τις φαντάζεται. Βέβαια αυτό δεν γίνεται πάντα πολλές φορές ονειρεύονται ότι ακούνε διάφορους ήχους, ότι μυρίζουν, αγγίζουν και γενικότερα αισθάνονται διάφορες τέτοιες αισθήσεις. Οι άνθρωποι ονειρεύονται κάθε βράδυ ακόμη και ας εμείς δεν το καταλαβαίνουμε διότι δεν το θυμόμαστε. Με το που ξυπνάμε πολλές φορές ξεχνάμε ότι είχαμε δει όνειρο αλλά μπορεί και να έχουμε ξεχάσει πολύ γρήγορα τι ακριβώς είδαμε σε αυτό το όνειρο. Πολλά όνειρα τα βλέπουμε για κάποιο λόγο δηλαδή κάποια όνειρα μπορεί και να βγουν αληθινά και αυτό που είδαμε να γίνει και στην πραγματικότητα.  Πολλές φορές βλέπουμε εφιάλτες. Οι εφιάλτες είναι όνειρα με διάφορες κακές εικόνες και σκέψεις. Όταν βλέπουμε εφιάλτες συνήθως ξαφνικά ξυπνάμε. Αυτό γίνετε γιατί αυτά που βλέπουμε είναι πολύ δυσάρεστες εικόνες και είναι σαν να φοβόμαστε με αυτό. Τα όνειρα τα βλέπουμε κάθε βράδυ που κοιμόμαστε και όλα έχουν και κάποιο νόημα.

 

Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το άρθρο!!!

14 comments
    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Ευχαριστώ και χαίρομαι που σου άρεσε το άρθρο!!! Χαίρομαι που σου αρέσει το blog μου και σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

        1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

          Παρακαλώ αλλά μπαίνω γενικά στο blog σου αλλά δεν μπαίνω πολύ συχνά και συγνώμη αλλά δεν προλαβαίνω πάντα και έχω και σε άλλα blogs να μπω και δεν θέλω να είμαι συνέχεια μπροστά σε μια οθόνη οπότε χίλια συγνώμη που δεν μπαίνω τόσο συχνά.

  1. ΚΑΦΕΤΖΗ ΕΛΕΝΗ

    Πολύ ωραίο άρθρο! Συγνώμη που έχω να σχολιάσω σε τόσα πολλά άρθρα. Ήμουν διακοπές και δεν είχα ίντερνετ και έτσι έχασα πολλά άρθρα από πολλά blog. Ελπίζω να μην σε πειράζει. Δεν ήξερα ότι βλέπουμε κάθε βράδυ όνειρα! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!😉

    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Ευχαριστώ!!! Δεν με πειράζει καθόλου γιατί εγώ αυτό που θέλω δεν είναι να μπαίνετε κάθε μέρα στο blog μου αλλά να σας αρέσει ακόμη και ας έχετε να μπείτε πολύ καιρό. Εγώ απλός προσπαθώ και κάνω ότι μπορώ για να γίνει πιο ωραίο το blog μου και να σας αρέσει και να μείνετε ευχαριστημένοι από αυτό!

Leave a Reply