Loading...
Χωρίς κατηγορία

Το blog κλείνει οριστικά 😭😔

Γεια σας παιδιά, κάνω αυτό το άρθρο μετά από μια εβδομάδα περίπου που έκανα το τελευταίο μου άρθρο για να σας πω πως το blog μου θα κλείσει για πάντα. Οι λόγοι είναι πολλοί και διάφοροι.......... Ο κυριότερος είναι ότι πλέον δεν έχω πολύ χρόνο με το σχολείο και τα διαβάσματα αλλά είναι και άλλοι λόγοι πιο προσωπικοί. Θα αφήσω ανοιχτό το blog μου για να μπορείτε εάν θέλετε να βλέπετε παλιότερα άρθρα αλλά πλέον δεν κάνω θα καινούργια άρθρα. Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν καιρό και για αυτό αυτές τις μέρες δεν έκανα άρθρα. Το πήρα όμως απόφαση. Ίσως να μην ήταν γραφτό να κρατήσει πολύ αυτό το blog. Αλλά ξέρετε τι λένε..........Μην στεναχωριέσαι που τελείωσε να χαίρεσαι που συνέβη........ Το ταξίδι του blog μου έφτασε στο τέλος του. Ελπίζω πάντως να κρατήσετε ωραία πράγματα από αυτό το blog!! Να ξέρετε θα μου λείψετε όλοι πάρα πολύ και σας αγαπώ όλους σας!!!!!

Και φυσικά πως γίνετε να σας αποχαιρετήσω χωρίς πρώτα να σας πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ή μάλλον ένα ΓΙΓΑΝΤΙΑΊΟ ευχαριστώ που με στηριξατε και με βοηθήσατε να φτάσω μέχρι το τέλος!!!

Σας εύχομαι επίσης ότι καλύτερο για τα δικά σας blog!!!!

 

Θα μου λείψετε!!!! Αντίο........😭😔😞😧😢😖😪😭😭

 

Υ.Γ. Να ξέρετε πως σε λίγες μέρες δηλαδή μόλις το τελειώσω θα κάνω άλλο ένα άρθρο με ένα βίντεο και ίσως ένα παιχνιδάκι που θα φτιάξω μιας και θα κλείσει το blog μου. Οπότε θα σας πρότεινα να μπαίνετε που και που στο blog μου για να το δείτε!! Απλά είπα σαν τελευταίο άρθρο να είναι κάτι πιο χαρούμενο!!

 

 

 

10 comments
  1. ΚΑΦΕΤΖΗ ΕΛΕΝΗ

    😧Τι? Όχιιιιι! Έλα τώρα μην μας το κάνεις αυτό… Γιατί πρέπει όλα τα υπέροχα blog να κλείνουν?! Αλλά ευτυχώς μετά ξανανοίγουν! Θα το κάνεις και εσύ αυτό? pleaseeee! Χαίρομαι που θα κάνεις κι άλλο ένα άρθρο! ΜΗΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ!

    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Να ξέρεις πως μου δίνεις πολύ δύναμη και θάρρος!!! Αλλά να ξέρεις πως για εσένα θα το ξαναεκεφτώ! Που ξέρεις όλο εκπλήξεις είναι η ζωή! Αυτό το λέω για καλό!!!

      1. ΖΑΡΜΠΑΦΗ ΑΡΓΥΡΩ

        Σε παρακαλώ ας είναι Πρωταπριλιάτικη φάρσα !! Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό!! Το blog σου είναι από τα καλύτερα που έχω γνωρίσει και αν κλείσει οι ελπίδες μου για το δικό μου θα χαθούν!! Μην το κάνεις!! Σε ένα άρθρο μου είχα γράψει (αφού το έζησα) ότι αυτήν την απόφαση πρέπει να την σκεφτούμε καλά, γιατί αν θελήσουμε να το κλείσουμε οριστικά, θα δεχθούμε πολλές απώλειες!! Έκανα κι εγώ το λάθος, και το μετάνιωσα πολύ άσχημα!! Μην κάνεις κι εσύ το ίδιο λάθος!! Κι αν αναρωτιέσαι γιατί είμαι έτοιμη να γράψω βιβλίο με τόσο μεγάλο σχόλιο, το κάνω επειδή το blog σου είναι φοβερό και θα έκανα τα ΠΑΝΤΑ για να μην το έκλεινες ακόμα κι αν χρειαζόταν να κλείσω το δικό μου!! Γιατί το να χαίρεσαι που συναιβει, είναι σημαντικό, αλλά να συνεχίσει να συμβαίνει, είναι περισσότερο!! Και ελπίζω να μην θέλεις να καταντήσω με εγκεφαλικό στο νοσοκομείο!! Περίμενα ένα καινούριο άρθρο σου και είδα αυτό!! ΜΗΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ.. Ελπίζω να είναι φάρσα!! 😭😭😭😭

        1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

          Οοοοοοο πραγματικά με συγκινείς! Ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και την υποστήριξη σου! Αλλά κοίτα είχα σκοπό να το κρατήσω παραπάνω αλλά δεν αντέχω άλλο να σας βλέπω έτσι στεναχωρημένους γιατί τώρα καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι το blog μου για εσάς! Οπότε ναι είναι πρωταπριλιάτικη φάρσα…..

          1. ΖΑΡΜΠΑΦΗ ΑΡΓΥΡΩ

            Ευτυχώς!! Ξέρεις χθες, αυτό σκεφτόμουν αλλά πιστεύω ότι πραγματικά καταλαβαίνεις πόσο πολύ θέλουμε να μείνει το blog σου ανοιχτό κι αν είναι να το κλείσεις κάποτε, ελπίζω και τότε να είναι μία τέτοια φάρσα!!

          2. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

            Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!!!! Ναι δεν θα το κλείσω!

  2. ΔΑΡΑΜΑΡΑ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ

    Μην το κλεισεις !ΕΛΕΟΣ !Πρωτα της Ελευθεριας Σισμανιδου και μετα το δικο σου;;;;;;;;

    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Όχι δεν θα το κλείσω ήταν απλά πρωταπριλιάτικη φάρσα!

Leave a Reply