Loading...
Χωρίς κατηγορία

Πρωταπριλιάτικη φάρσα 💖

Γεια σας παιδιά! Νομίζω πως ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω κάτι.........

 

Λοιπόν χθες ήταν Πρωταπριλιά και μία τέτοια μέρα συνηθίζουμε να κάνουμε μία φάρσα σε κάποιον άλλον και μετά να λέμε φωναχτά ένα "Πρωταπριλιάάάάάάά!!!" Εεεε μάλλον ήρθε η ώρα να το πω και εγώ! Για να σας το κάνω πιο λιανά ώστε να το καταλάβετε χθες έκανα ένα άρθρο στο οποίο σας έλεγα πως θα κλείσει το blog μου οριστικά. Αυτό όμως ήταν απλά μία φάρσα! Η αλήθεια είναι πως ήθελα να την κρατήσω παραπάνω και να μην σας το έλεγα τόσο γρήγορα πως είναι φάρσα αλλά δεν άντεξα όταν διάβασα τα σχόλιά σας γιατί τώρα κατάλαβα το πόσο σημαντικό είναι το blog μου για εσάς. Αλλά να ξέρετε πως δεν θα το κλείσω ποτέ και ελπίζω να συνεχίζετε να με στηρίζετε και εμένα και το blog μου! Πάντως συγνώμη αν σας στεναχώρησα, δεν είχα αυτή την πρόθεση!

6 comments
  1. ΖΑΡΜΠΑΦΗ ΑΡΓΥΡΩ

    Ναιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι!!!! Θυμάσαι που σου έλεγα για την φάρσα!!! Μην την ξανακάνεις ποτέ γιατί δεν ξέρεις πόσο στεναχωρήθηκα ακόμα κι αν κάτι μου έλεγε πως έκανες φάρσα!!! 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Εντάξει δεν θα το ξανακάνω! Χαίρομαι που χάρηκες που δεν το έκλεισα!!! Επίσης χαίρομαι που είναι τόσο σημαντικό το blog μου για εσένα!

  2. ΔΑΡΑΜΑΡΑ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ

    Καρδιακη προσβολη μας ηρθε!!!!!!!!!!!!!!Καλο μηνα!!Πολυ πετυχημενο!!

  3. ΚΑΦΕΤΖΗ ΕΛΕΝΗ

    ARE YOU SERIOUS?😳 Το έχαψα😆😅… Δεν είδα την ημερομηνία… Είσαι η μόνη που κατάφερε να μου κάνει πετυχημένη φάρσα!

    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      😂😂 Είδες είμαι αρκετά καλή στις φάρσες και στο να ξεγελάω τους άλλους! Το κάνω συχνά άλλωστε!😂😂😂😔😁😔

Leave a Reply