Loading...
Χωρίς κατηγορία

Έχω μια καινούργια ιδέα 💡

Γεια σας παιδιά!!! Σκέφτηκα να κάνουμε κάτι.......

 

Είχα την εξής ιδέα: 

Μπορείτε εάν θέλετε να μου γράψετε κάτω στα σχόλια ή πράγματα που σας απασχολούν και τα προβλήματα σας ή διάφορες ιστορίες (τρομακτικές, story time για κάτι κλπ.) Και εγώ θα κάνω ένα άρθρο που θα έχω αυτά που μου γράψατε και θα σας δίνω συμβουλές, θα τα σχολιάζω, θα λέω την γνώμη μου κλπ. Ή αν θέλετε έχουμε και την επιλογή να μου λέτε ξέρω εγώ μόνο τρομακτικές ιστορίες και μετά να κάνω ένα άρθρο με αυτές τις ιστορίες ή να κάνω άρθρο που θα σας λύνω τα προβλήματα σας ή να κάνω savage στιγμές σας (για όσους δεν ξέρετε τι είναι αυτό είναι ουσιαστικά όταν ας πούμε γίνεται κάτι και ξέρω εγώ εσείς ταπωνετε τον άλλον κλπ. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω. Δηλαδή νομίζω ότι έτσι λέγεται αυτό. Τέλος πάντων όταν σας λέω savage στιγμές να ξέρετε ότι εννοώ αυτό) ή να κάνω και άβολες στιγμές σας και διάφορα τέτοια. 

Βασικά λέω να κάνω το δεύτερο που θα μου λέτε για κάτι συγκεκριμένο (τρομακτικές ιστορίες, προβλήματα,savage στιγμές,άβολες στιγμές κλπ) και εγώ μετά να κάνω ένα άρθρο με αυτές τις ιστορίες και να λέω και διάφορα πράγματα σχετικά με αυτές τις ιστορίες.

Τι λέτε;

Αν σας άρεσε η ιδέα μου εγώ λέω να ξεκινήσουμε με τρομακτικές ιστορίες που ζήσατε η και που έζησε κάποιος άλλος.

10 comments
  1. ΖΑΡΜΠΑΦΗ ΑΡΓΥΡΩ

    Εγώ συμφωνώ!! Έχω δει και ένα βίντεο από τις fraoules22<> κι εμένα αυτό μου αρέσει περισσότερο!! Όσο για την Ιστορία, δεν έχω κάποια ιδέα τώρα!! 😥

  2. ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

    πολύ ενδιαφέρον αν θυμηθώ καμία τρομακτικη ιστορία θα σου γράψω.

  3. ΖΑΡΜΠΑΦΗ ΑΡΓΥΡΩ

    Μ, σου έγραψα κι εγώ ένα σχόλιο!! Μπορεί καταλάθος να το έσβεισες!! Έλεγε ότι εμένα μου αρέσει πολύ η ιδέα σου, ότι είναι παρόμοιο με τα βίντεο που κάνουν oi fraoules22 <> και ότι αν μου έρθει κάποια ιδέα για Ιστορία, θα σου στείλω!! 🙂🙂🙂 Μπορείς να κοιτάξεις μήπως είναι το σχόλιό μου στα ανεπιθύμητα;; Πάντως δεν πειράζει!! Τέλειο άρθρο!!🥰🥰🥰

    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Ναι χίλια συγνώμη! Το σχολικό σου ήταν στα ανεπιθύμητα! Το παθαινω συχνά αυτό να βλέπω σχόλια στα ανεπιθύμητα! Δεν ξέρω γιατί γίνεται! Μάλλον θα είμαι τόσο αφηρημένη που δεν θα το καταλαβαίνω! Τι να πω δεν ξέρω! Χίλια συγνώμη πάντως!

  4. ΖΑΡΜΠΑΦΗ ΑΡΓΥΡΩ

    Τέλεια ιδέα!! Θα σκεφτώ κάποια Ιστορία και θα σου πω!! Όσο γι’ αυτό με τις άβολες στιγμές, δεν έχω κάποια (νομίζω)!! Ποτέ δεν ξέρεις, ή μάλλον, ποτέ δεν ξέρω!!

    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Ευχαριστώ!!! Εντάξει!!! Εντάξει και να μην έχεις δεν πειράζει!!!

    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Ευχαριστώ!!!! Αφού έχεις σκεφτεί τότε λες την μου και εγώ μετά θα κάνω ένα άρθρο με αυτή την ιστορία μια θα πω την γνώμη μου!!!

Leave a Reply