ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Μετά από πολύ καιρό απόγνωσης και χαλάρωσης με τον εαυτό μου, είπα να σας μεταδώσω τις σκέψεις μου και τις αποφάσεις που πήρα για να καταλάβω τον εαυτό μου και τους γύρω μου.

  • Αγαπήστε το σώμα σας και το χαρακτήρα σας γιατί είναι μοναδικά πράγματα διότι στην περιπετειώδη ζωή σας θα δείτε και θα επιβιώσετε με σκληρούς ανθρώπους που θα σας κοροϊδεύουν χωρίς κανένα λόγο .
  • Επίσης όταν τσακωθείτε με κάποιον για να το ξεπεράσετε και να χαλαρώσετε πρέπει να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας κάνουν να περνάτε καλά.
  • Επιπλέον να ξέρετε πως ΠΑΝΤΟΤΕ θα υπάρχει λόγος για να χαμογελάσετε. Εγώ που είμαι πολύ θετικός άνθρωπος και τις δύσκολες στιγμές εγώ θα κάνω τον άλλο να γελάσει και να χαλαρώσει.
  • Επιπρόσθετα να σας πληροφορήσω πως η ζωή είναι μικρή για να κλαις και να στενοχωριέσαι για μικροπράγματα, απλώς προσπέρνα τα και προχώρα μπροστά.

Αυτές ήταν οι συμβουλές μου ελπίζω να σας βοήθησα!

5 comments

Skip to comment form

  1. Ξέρω πως εδώ και πολύ καιρό, δεν έχεις ανεβάσει άρθρο στο blog σου όμως ξέρω πως είναι σημαντικό και θέλω να σου πω ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ και συνέχισε το blog σου!! Μπορείς αν θέλεις να πάρεις και ιδέες από το δικό μου https://blogs.e-me.edu.gr/a823688/

  2. Υπέροχες συμβουλές! Είμαι 12 και θεωρώ ότι είναι ότι πιο ωραίο έχω διαβάσει…

  3. και βέβαια με βοήθησες!!!!

  4. πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σου!!!

    1. ευχαριστώ, εύχομαι να σε βοήθησα!

Leave a Reply