Ελληνικά

geia sass

 

elpizw na eiste kala..

 

shmera tha milisw ligo gia social media✨

 

*__*

 

1. Instagram:

Η παγίδα του instagram είναι να αρχίσεις να πιστεύεις πως η ζωή των αγαπημένων σου celebrity είναι αυτή που θέλουν να σου παρουσιάζουν και να συγκρίνεις τον εαυτό σου με εκείνη. Σου προτείνω να δεις έναν έναν ποιους λογαριασμούς ακολουθείς και να κάνεις unfollow όσους σε κάνουν να νιώθεις έστω και λίγο άσχημα. Πίστεψε με, μετά από μερικές μέρες θα τους ξεχάσεις τελείως.

 

2. Youtube:

Ένας λόγος που μου αρέσει πολύ το YouTube είναι επειδή αφού έχεις παρακολουθήσει και έχεις κάνει like σε μερικά βίντεο ο αλγόριθμος αρχίζει να σου προτείνει παρόμοια βίντεο και δεν έρχεσαι σε επαφή με άλλο περιεχόμενο εκτός αν το αναζητήσεις. Θα σου συνιστούσα να αποφύγεις όσο μπορείς το hate watch και τα drama βίντεο καθώς είναι κάτι σαν junk food για τον εγκέφαλο.

 

3. Pinterest:

Είναι το αγαπημένο μου social media μιας και περιέχει λίγη εως και καθόλου τοξικότητα. Είναι το κατάλληλο μέρος για να επισκεφτείς όταν έχεις διάθεση για daydreaming και μπορείς να πάρεις έμπνευση για τα πάντα. Πιο πολύ το χρησιμοποιώ για outfit, sketching inspo και για wallpapers.

 

autaaaa se euxaristw pou diavases to arthro m 🫠

 

 

2 σχόλια στο “social media [gnomh]”

Αφήστε μια απάντηση