Φιλία

Τους φίλους να τους εμπιστεύεσαι και να τους αγαπάς.Γιατι όταν τους χρειάζεσαι αυτοί θα σε βοηθήσουν.Και άμα δεν θεσ κάποιον για φίλο σου απλά μην τον κάνεις παρέα...Για παράδειγμα εγώ έχω τις καλύτερες φίλες του κόσμου...Η Ελευθερία που με υποστιριζει σε οτιδήποτε και αν κάνω.Η Ιωάννα που μου δίνει θάρρος σε ότι θέλω να κάνω.Και η Γωγώ που όταν δεν έχω καλή διάθεση με τα ανέκδοτα της μου ανεβάζει το ηθικό!!!Αυτές είναι οι φίλες μου και της αγαπώ και τις εμπιστεύομαι!Εσάς ποιοι είναι οι καλύτεροι σας φίλοι????😃😃😃😃 Με αγάπη Μαρία

5 comments

Skip to comment form

  1. Εγώ έχω του; καλύτερους φίλους στον κόσμο την Μαρία και κάποιους άλλους

  2. πολυ ωραια αλλα τουσ αλλουσ φιλουσ σου πσ τουσ λενε?

  3. Αυτο ειναι μυστικο!😉😉😉Θα τους δεις στο μπλογκ μου!

  4. Γειάαα! Πολύ ωραίο blog! Η καλύτερή μου φίλη(η Μαρία) είναι το πιο αστείο😂, έξυπνο🤓, δυναμικό💪, υποστηρικτικό😊, θεότρελο😜😝 και υπέροχο🧡 άτομο που έχω γνωρίσει! Αλλά και οι υπόλοιπες φίλες μου δεν πάνε πίσω… Η Ειρήνη που κάνει ακριβώς ό,τι και η Γωγώ σου(+ τρέλες😂😝), η Μαρία που κάνει συνέχεια ζαβολιές😈 αλλά και λύνει πολλά προβλήματα📝 στα μαθηματικά🔢❌☑ και πάρα πολλές άλλες που θα βαρεθείς να διαβάζεις! Άντε ήδη σε κούρασα! Αυτό είναι το blog μου:
    https://blogs.e-me.edu.gr/a566782/

  5. Εγώ έχω πολλές φίλες!! Ελπίζω να έχεις κουράγιο να τις ακούσεις!! Την Σοφία την κολλητή μου👩‍❤️‍👩, την Μαρίλια και την Γεωργία που με στηρίζουν🤝, την Φένια που τους αγαπάει όλους🥰, την Φιλίτσα που μας κοροϊδεύει για πλάκα και λέει τα καλύτερα ανέκδοτα🤣, την Ζωή και την Τριανταφυλλιά, τις τρελές δίδυμες🤪 Την Μαριάννα, το μυαλό μαζί μ’ εμένα👩‍🎓, την Χριστίνα που τρελαίνετε με τα πάντα😍, τις Ειρήνες, που είναι κολλητές👩‍❤️‍👩 και βοηθάνε όσους είναι στενοχωρημένοι😥 και βέβαια όλους τους blogfriends μου, που στηρίζουν το blog μου💻, και με βοηθάνε,🤝 όπως κι εγώ στηρίζω τα δικά τους😉!!
    ❤🧡💛💚💙💜🤎

Leave a Reply