ιδέες για νύχια

Το χρώμα και το σχέδιο των νυχιών στις γυναίκες αποτελεί ένα μέρος της ομορφιας της.Παρακάτω θα δούμε κάποια σχέδια νυχιων που θα μπορούσαμε να κάνουμε.

1)Αυτά τα νύχια είναι ώραία να πάει και να τα κάνει μία έφοιβη κοπέλα.Εγώ σας τα έβαλα γιατί μου άρεσαν και πιστεύω ότι θα αρέσει και σε εσας.

2)Αυτά τα νυχια μπορούν να τα κάνουν ακόμη και μέχρι την ηλικία των 15-45.Και επισης μου άρεσαν και αυτά.

3)Τα νυχια αυτά τωρα μου άρεσαν πάρα πολύ και πιστεύω πως μπορούν  να τα κάνουν από την ηλικία των 12 έως την ηλικία των 45 γιατί ειναι πολύ απλά και όμορφα.

4)Αυτά ειναι πανέμορφα νύχια και νομίζω ότι πιστεύετε κι εσείς το ίδιο.Μπορούν αυτά τα νύχια να τα φτιάξουν από την ηλικία των 12 έως την ηλικία των 35 ετών.

5)Αυτά επίσης είναι πανέμορφα και πιστεύω ότι θα το φτιάξουν από την ηλικία των 15 έως την ηλικία των 25 ετών πιστεύω.

6)Αυτά ειναι πολύ απλά νυχια και μου αρέσουν πάρα πολυ και αυτά.Ηλικία πιστεύω από 10-30 ετών.

7)Αυτά θα μπορούσα να τα κάνω και εγώ που είμαι 11 ετων άρα από 11-30 ετών.

8)Αυτά επίσης μπορώ να τα κάνω και εγώ άρα από 11-20 ετών.Και είναι και πάρα πολύ όμορφα.

Αυτά ειχα να σας πω για σήμερα θα τα ξαναπούμε στην επόμενη ανάρτηση.

Φιλιάαααααααααααααααααααααααααααααααααααα.

Αν σας άρεσαν παρακαλώ να μου γράψετε στα σχόλια.

3 thoughts on “ιδέες για νύχια

  • 1 June 2020 at 17:03
    Permalink

    ευχαριστώ πολύ γιατί σκεφτόμουνα τι νύχια να κάνω και μου έδωσες πολλές ωραίες ιδέες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 2 June 2020 at 10:16
    Permalink

    Τέλιοοοοο!!!! Κάνε και άλλα τέτια .🤗😍

  • 2 June 2020 at 10:49
    Permalink

    Ωραίες ιδέες για νύχια έδωσες. Πάρα πολύ ωραίες φωτογραφίες. Ωραίο άρθρο. Τέλειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply