Γεια σας! Εδω θα μιλαμε για τα ζωα και διαφορα αλλα.Μπορειτε να επισκευθειτε και το ιστολογιο της κυψελης που εχω φτιαξει Ariana Grande!!! Θα μπορουσατε να μπειτε και στην κυψελη ? Στην κυψελη και στο blog της θα μιλαμε για την Ariana Grande.Σε αυτο ομως το ιστολογιο θα μιλαμε πιο πολυ για τα ζωα και για πολλα αλλα.

Υπαρχουν πολες ρατσες γατας !!! Σε καθε ιστολογιο που θα αναρτω θα βλεπουμε μια απο αυτες. Σημερα θα μιλησουμε για την Ρατσα γατα του Σιαμ! Μεχρι τωρα ουτε εγω δεν ηξερα οτι υπαρχει!!! Αρχιζουμε------Η φωνή της σιαμέζας γάτας είναι τουλάχιστον αξιοπρόσεχτη. Μια μοιάζει σαν της γάτας και άλλοτε σαν να κλαίει ένα μωρό. Γενικά όμως ειναι ήσυχες και εφυείς και είναι οι μόνες γάτες που δένονται με τον ιδιοκτήτης του και όχι με το χώρο που γεννήθηκαν. Η εμφάνιση αυτής της γάτας χρονολογείται πριν από το 1700 και βρίσκονταν κυρίως σε βουδιστικούς ναούς σαν φύλακες του χώρου. Εφυής και αξιοπρόσεχτη η Γάτα του Σιάμ με τα γαλάζια μάτια της και τα σκουρόχρωμα άκρα της και το κεφάλι της έχει ελαφρώς αλλάξει εμφάνιση ως αναφορά το κεφάλι και τα αυτιά της. Στην αρχή ήταν πολυ τριγωνικό και μακρύ με μεγαλύτερα αυτιά αλλά με τις διάφορες διασαυρώσεις με οικόσιτες γάτες και τις γάτες των ναών άλλαξε. το κεφάλι στογγύλεψε και τα αυτιά μίκρυναν. Πάντα όμως τα γαλάζια μάτια, που γίνονται πορφυρά στο σκοτάδι, παραμένουν σαν πανισχυρο γονίδιο. Αυτή είναι άλλοστε και η ομορφιά καιδιαιτερότηta αυτής της γάτας

.

                            Την επομενη φορα θα μιλησουμε για την ρατσα γατα της Σκωτιας.

 

One Comment on “Γεια σας! Εδω θα μιλαμε για τα ζωα και διαφορα αλλα.Μπορειτε να επισκευθειτε και το ιστολογιο της κυψελης που εχω φτιαξει Ariana Grande!!! Θα μπορουσατε να μπειτε και στην κυψελη ? Στην κυψελη και στο blog της θα μιλαμε για την Ariana Grande.Σε αυτο ομως το ιστολογιο θα μιλαμε πιο πολυ για τα ζωα και για πολλα αλλα.

Leave a Reply