Loading...
Άλλαόλα τα άρθρα

Χρώματα!

Χρώματα!

Πρώτα από όλα:

Συγγνώμη που δεν ανέβαζα τόσο καιρό. Δεν έμπαινα στην eme.. Συγγνώμη

Το ξέρατε ότι το αγαπημένο σας χρώμα δείχνει την προσωπικότητα σου? Πρόσφατα, είχα δει ένα βίντεο με αυτό το θέμα. Μπορείτε να το δείτε εδώ, αλλά είναι στα Αγγλικά δυστυχώς. Για αυτό τον λόγο θα σας πω τι λέει το βίντεο στα ελληνικά. Σήμερα θα σας πω μόνο για το άσπρο και το μαύρο. Ίσως αύριο να σας πω και για άλλα χρώματα. Τέλος πάντων, ας αρχίσουμε με το

Μαύρο:

Το μαύρο χρώμα συμβολίζει την δύναμη, τον έλεγχο, την σοβαρότητα και είναι σχεδόν εκφοβιστικό. Αν το αγαπημένο σου χρώμα είναι το μαύρο, τότε κρύβεις τα συναισθήματα σου. Μοιράζεσαι τα συναισθήματά σου μόνο με κοντινούς σου ανθρώπους.

Άσπρο

Το άσπρο σχετίζεται με την αγνότητα, την αθωότητα και την γέννα. Αν το αγαπημένο σου χρώμα είναι το άσπρο, είσαι οργανωτικός, ανεξάρτητος και λογικός στον τρόπο που λύνεις τα προβλήματα. Είσαι εσυόδοξος και επικεντρώνεσαι στην 'φωτεινή' πλευρά της ζωής. Προσπαθείς να βρεις ειρήνη. Μα ίσως, να βγεις ως αυτός που θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο, με αποτελέσματα μειωμένης δημοτικότητας μέσα στους κύκλους σας φίλους.

Σχετικά με τα χρώματα:

Είδα ένα άλλο βίντεο με χρώματα, αγγλικό πάλι με τίτλο: Τραγουδάω σαν κάθε χρώμα. Πάτα εδώ για να το ακούσεις. Τι συμβολίζει το κάθε χρώμα εδώ?

Μέρος ένα:

Επιθετικό κόκκινο

Αγγελικό λευκό

Γοητευτικό μπλε

Ελκυστικό ροζ

Διακριτικό πράσινο

Χαριτωμένο κίτρινο

Δεύτερο μέρος:

Σέξι μωβ

Απλό καφέ

Τρομακτικό μαύρο

Αθώο γκρι

Φιλικό πορτοκάλι

(Αυτό το είδα στα σχόλια του βίντεο)

Αυτά για σήμερα. Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα? Την άλλη φορά θα δούμε(Μάλλον) τι συμβολίζει!

 

Ευχαριστώ πολύ που το διαβάσατε! Πήρε πολύ ώρα να το γράψω!

One comment
Leave a Reply