Πάμε Disneyland;

Το πιο χαρούμενο μέρος του κόσμου είναι πλέον κλειστό κι εμείς είμαστε αποκλεισμένοι στα σπίτια μας. Όχι ότι είχαμε κανονίσει εκδρομή στη Ντίσνεϋλαντ – αν και το Πάσχα προσφέρεται πάντα για ταξίδια – αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να γευτούμε λίγη απ’ τη γιορτινή ατμόσφαιρα που δεν ξεθωριάζει ποτέ. Πώς θα γίνει αυτό; Απολαμβάνοντας τις πιο αγαπημένες βόλτες από τις Ντίσνεϋλαντ όλου του κόσμου, μέσα από βιντεοσκοπημένες περιηγήσεις που βρίσκουμε διαθέσιμες στο YouTube.

Τεχνολογικά προηγμένη , η βόλτα της σειράς των Πειρατών μας παίρνει απ’ την ταβέρνα του Μπαρμπόσα στις Σπηλιές της Δυστυχίας κι απ’ το Νεκροταφείο των Χαμένων Πλοίων στην καρδιά τη μάχης ανάμεσα στον Ολλανδό και το Μαύρο Μαργαριτάρι. Βρίσκεται στην Disneyland της Σαγκάης.

Εντυπωσιακή περιήγηση σε αριστοτεχνικές ολοζώντανες αναπαραστάσεις των καλύτερων σκηνών της ταινίας Άριελ, εμπλουτισμένες με τα αγαπημένα μουσικά κομμάτια του σάουντρακ. Η βόλτα βρίσκεται στο Disney California Adventure Park στο Άναχαϊμ της Καλιφόρνια.

 

Leave a Reply