The titan rtx pc

Με 6.199 ευρω παιρνεις...

Περιγραφή προϊόντος

Intel Core i9 επεξεργαστής 10ης γενιάς με 10 φυσικούς πυρήνες και συχνότητα λειτουργίας έως και 5,3GHz. nVidia Titan RTX με real-time ray tracing. Υδρόψυξη με ψυγείο 360mm. Το Model 9 RTX Titan Rev.3 δεν υπερβάλλει. Υπερέχει.

Χαρακτηριστικά

Μοντέλο Επεξεργαστή: Intel Core i9-10900K
RAM Memory: 32 GB
Τύπος Δίσκου: HDD & SSD
Χωρητικότητα Δίσκου: 2000 GB & 500 GB
Κάρτα Γραφικών: nVidia Titan RTX
Μνήμη κάρτας γραφικών: 24 GB

Περισσότερα

Συνδύασέ το με

Infinity Gear Model 9 RTX Titan Rev.3
6199.00
Microsoft 365 Personal 1 Person 1 Year
69.90
Συνολική τιμή
6268.90

Infinity Gear:

Τα Infinity Gear συστήματα είναι κάτι παραπάνω από το άθροισμα των εξαρτημάτων τους. Εξελιγμένα πάντα με γνώμονα τις πραγματικές επιδόσεις και αδιαφορώντας για τα marketing trends της εποχής, τα Infinity Gear εμμένουν στην κατασκευαστική και αισθητική αρτιότητα. Πέρα από τον κορυφαίο Core i9-10900K της Intel με τους είκοσι λογικούς πυρήνες και την καινοτόμα Titan RTX της nVidia, το Model 9 RTX Titan Rev.3 διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να υπερέχει. Το μοναδικό case με τους συνολικά έξι aRGB ανεμιστήρες, την dual-chamber αρχιτεκτονική και τις tempered glass επιφάνειες, αποδεικνύεται ιδανικός καμβάς για το κορυφαίο hardware του συστήματος. Το προσεκτικό cable management στο εσωτερικό εξασφαλίζει τόσο την κυκλοφορία του αέρα όσο και το καθαρό οπτικό αποτέλεσμα. Τα γκρι sleeved καλώδια σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή κάρτα γραφικών αναβαθμίζουν σημαντικά την εικόνα ενός συστήματος που εκ των πραγμάτων, δεν περνά απαρατήρητο.

Intel Inside:

Η καρδιά του συστήματος χτυπά σε ρυθμούς Intel. Ο δέκατης γενιάς, υδρόψυκτος Intel Core i9-10900K με είκοσι λογικούς πυρήνες στα έως και 5,3GHz υποστηρίζεται από το Intel Z490 chipset της Gigabyte μητρικής. Η Comet Lake μικροαρχιτεκτονική σε συνδυασμό με τον υψηλό χρονισμό του πρώτου, εξασφαλίζουν κορυφαίες επιδόσεις τόσο σε gaming όσο και σε πιο parallel processing σενάρια χρήσης. Το chipset της Intel υποστηρίζει εγγενώς όλες τις τελευταίες τεχνολογίες όπως USB 3.2, πολλαπλές M.2 NVMe συσκευές καθώς και 2.5GbE & 802.11ac για ταχύτατη ενσύρματη και ασύρματη δικτύωση.

H υδρόψυξη είναι κατασκευασμένη από την Cooler Master. Η dual chamber αντλία σε συνδυασμό με τους τρεις MasterFan MF120R addressable RGB ανεμιστήρες, διατηρούν τον επεξεργαστή δροσερό σε κάθε σενάριο χρήσης. Το θηριώδες 360mm ψυγείο στην οροφή εξασφαλίζει πως η Thermal Velocity Boost τεχνολογία της Intel σου παρέχει το σύνολο των επιδόσεων του κορυφαίου Core i9, αλλά και πραγματικά αθόρυβη λειτουργία. Ακόμα και ο SSD διαθέτει τη δική του ψύκτρα για να αποδίδει το 100% των δυνατοτήτων σε παρατεταμένο φόρτο.

Powered by NVIDIA:

To Model 9 RTX Titan Rev.3 της Infinity Gear έρχεται εξοπλισμένο με τη νέα nVidia Titan RTX. Σχεδιασμένη και υλοποιημένη από την nVidia για να επαναπροσδιορίσει το άνω όριο των δυνατοτήτων ολόκληρης της βιομηχανίας, η βασισμένη στην Turing αρχιτεκτονική νέα Titan RTX είναι ένα άθροισμα εξωπραγματικών χαρακτηριστικών. 24GB GDDR6 που αγγίζουν σε ρυθμό διαμεταγωγής τα 672GB/s και 18,6 δισεκατομμύρια transistors που συνθέτουν 4608 CUDA cores και 576 Tensor Cores, χαρίζουν άνευ προηγουμένου επιδόσεις σε κάθε σενάριο χρήσης.

Οι αριθμοί αδυνατούν να περιγράψουν όλη την εικόνα μιας και πριν από την Titan RTX, αυτή η κλάση επιδόσεων απλά δεν ήταν διαθέσιμη για το κοινό. Και όμως, δεν είναι οι εξ ορισμού κορυφαίες gaming επιδόσεις ή ο επαναστατικός τρόπος αποτύπωσης των αντανακλάσεων της τρισδιάστατης σκηνής που καθιστούν την Titan RTX ξεχωριστή. Σχεδιασμένη για να απογειώνει Artificial Intelligence, Data Science και Μachine Learning ρουτίνες, η Titan RTX επιτρέπει στον προσωπικό σου υπολογιστή να αντιμετωπίσει αποδοτικά επιστημονικά loads που άλλοτε απαιτούσαν πρόσβαση σε υπερυπολογιστές. Είναι χαρακτηριστικό πως σε Deep Learning Training η TITAN RTX είναι μέχρι και 4x γρηγορότερη από την προγενέστερη Titan XP ενώ σε Μachine Learning σενάρια, μπορεί να ολοκληρώσει tasks στο 1/3 του χρόνου που απαιτεί ένας σύγχρονος Core i9.

Intel Z490 Aorus Motherboard:

Η Z490 μητρική της σειράς Aorus είναι η πλέον σύγχρονη βάση για ένα σύστημα κορυφαίων επιδόσεων. Με υποστήριξη όλων των προαναφερθεισών τεχνολογιών, overbuilt διάταξη τροφοδοσίας (12 Phases Digital VRM Solution με 50A DrMOS) και τις αποκλειστικές τεχνολογίες της κατασκευάστριας εταιρίας (Ultra Durable PCIe Armor, Ultra Durable Memory Armor, RGB Fusion 2.0, Smart Fan 5 κ.α.) διασφαλίζει κορυφαία απόδοση, αυξημένη επεκτασιμότητα και μέγιστη αντοχή στον χρόνο. RGB φωτισμός, κορυφαίες λύσεις ήχου (ALC1200 με WIMA Audio Capacitors) και δικτύωσης (2.5GbE LAN & Dual Band 802.11ac) από Realtek και Intel αντίστοιχα καθώς και το Advanced Thermal Design της Gigabyte υπογράφουν την υλοποίηση.

Τα 32GB DDR4 μνήμης της G.Skill διαθέτουν RGB φωτισμό, λειτουργούν σε dual channel διάταξη και έρχονται χρονισμένα στα 3600MHz. Έτσι, απογειώνουν τις multitasking δυνατότητες του πολυπύρηνου συστήματος τόσο με τη χωρητικότητα, όσο και με τον αυξημένο ρυθμό διαμεταγωγής.

Model 9 RTX Titan Rev.3:

Το Model 9 RTX Titan Rev.3 στεγάζεται σε ένα μοναδικό case. H dual-chamber αρχιτεκτονική εξασφαλίζει τόσο την θερμική απομόνωση των δροσερών parts, όσο και την εξαιρετικά καθαρή εικόνα. Η αυξημένη συνδεσιμότητα (USB 3.1 Type-C κ.α.) και οι εκτεταμένες δυνατότητες αναβάθμισης είναι δεδομένες. Ο φωτισμός, οι λεπτομέρειες από αλουμίνιο και οι tempered glass επιφάνειες αναδεικνύουν το ισχυρό και καλαίσθητο hardware καθώς και τους συνολικά έξι aRGB ανεμιστήρες.

Το 1000W modular τροφοδοτικό της σειράς V παρέχει με άνεση την απαιτούμενη ισχύ ακόμα και για μελλοντικές προσθήκες. Με Full Bridge LLC Resonant Converter και DC-DC τεχνολογία, Ιαπωνικούς πυκνωτές και αθόρυβη λειτουργία, η μονάδα της Cooler Master διαθέτει 80 PLUS Platinum πιστοποίηση. Η τελευταία, σε συνδυασμό με όλες τις νεότερες τεχνολογίες της Intel εξασφαλίζουν αποδοτική λειτουργία και μειωμένη κατανάλωση ρεύματος.

Σε ένα Infinity Gear σύστημα, τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του. Στο Model 9 RTX Titan Rev.3 ο αποθηκευτικός χώρος είναι άπλετος, αξιόπιστος και ταχύς: O Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 των 500GB φιλοξενεί ελληνικά Windows 10 και εφαρμογές και με τα μέχρι 3500MB/s εξασφαλίζει ακαριαία απόκριση σε σχέση με οποιονδήποτε συμβατικό σκληρό δίσκο. Επιπλέον, ένας μηχανικός δίσκος χωρητικότητας 2TB αναλαμβάνει τη μαζική αποθήκευση αρχείων, παιχνιδιών και πολυμέσων.

Η ενημερωμένη και καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού με την απουσία bloatware και αμφιβόλου χρησιμότητας συνοδευτικών utilities, καθώς και το fine-tuning μιας πλειάδας ρυθμίσεων σε software και hardware επίπεδο, καθιστούν την όλη εμπειρία χρήσης αποδοτική και απροβλημάτιστη. Σε έναν κόσμο ποικίλων DIY και build to order συνθέσεων είναι ο προσεκτικός σχεδιασμός, οι πολύωρες δοκιμές και η χωρίς συμβιβασμούς επιλογή των υποσυστημάτων, που εγγυώνται την gaming εμπειρία που αναζητάς.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μοντέλο Επεξεργαστή
Intel Core i9-10900K
RAM Memory
32 GB
Τύπος Δίσκου
HDD & SSD
Χωρητικότητα Δίσκου
2000 GB & 500 GB

Leave a Reply