Τις προάλλες ο μπαμπάς μου γυρίζει από Αμαλιάδα με το πορτ παγκάζ του κατειλημμένο από τα τρία αρσενικά πιο γλυκά γατάκια που έχω δει ποτέ! Είναι τόσο μικρά όσο και η παλάμη μου και: το ένα είναι λίγο ασχημούλι και είναι κατάμαυρο και πράσινα-γκρι! Το δεύτερο είναι γρι με άσπρο και ροζ μυτούλα σε σχήμα καρδούλας και πρασινο-γάλαζα μάτια και το τρίτο είναι μπεζ-ροζ με πολλή τρίχα και γαλανά μάτια. Το γκρι και το μπεζ αν δεν τα χαϊδεύεις όλη τη μέρα αρχίζουν να τσιρίζουν μέχρι να τα πάρεις αγκαλιά! Συνολικά σπίτι μου έχουμε 10 γατάκια στο σπίτι μου!!! Θα ανέβαζα φωτό με τα μικρά αλλά η οικογένιά μου θεωρεί γρουσουζιά να φωτογραφίσουμε ένα γατάκι όταν είναι πολύ μικρό.
Month: Οκτώβριος 2020
Zendaya songs
Παγκόσμια μέρα ζώων
Ξέρετε τι είναι σήμερα;;; Είναι η Παγκόσμια μέρα των ζώων!!!
το αγαπημένο μου ζώο είναι η γάτα χωρίς αμφιβολία. Έχουμε 8 σπίτι και τα τέσσερα μωρά!!! Αλλά δεν με χαλάνε και καθόλου τα κουταβάκια!
Εσάς ποια είναι τα αγαπημένα σας ζώα, γράψτε στα σχόλια! Θέλετε να παίξουμε ένα παιχνίδι; Εντάξει. Όποιος έχει κατοικίδιο να το πάρει μια φωτό και να την ανεβάσει ή αν μπορεί στα σχόλια εδώ ή σε κάποια από τις κυψέλες μου. (κατα προτίμηση στην επιστροφή στα θρανία) οι υπόλοιποι και αυτοί που ανέβασαν αν θέλουν ψηφίζουν το αγαπημένο τους κατοικίδιο και ο νικητής... νικάει Άμα δεν είναι ήδη βοηθός θα γίνει και αν είναι από πριν βλέπουμε. Αυτά για σήμερα και ελπίζω να έχετε και εσείς ένα κατοικίδιο γιατί αυτή η σχέση δεν υπάρχει!