Εγώ η μαμά και τα μυστήρια

Κατά λάθος ντεντέκτιβ.

Ένα καλοκαίρι η Έμιλι λαμβάνει ένα απρόσμενο γράμμα, χάρη στο οποίο ανακαλύπτει ότι ο ιδιόρρυθμος θείος Όρβιλ την έχει αφήσει κληρονόμο της αγροικίας του στο Μπλόσομ Κρικ, ένα χωριουδάκι χαμένο στην επαρχία του Κέντ.

Μόλις φτάνουν εκεί, η Έμιλι και η μητέρα της, η Λίντα, ανακαλύπτουν ότι η αγροικία του θείου τους επιφυλάσσει μία έκπληξη. Εκεί βρισκόταν η έδρα ενός γραφείου ερευνών που δούλευε ο θείος της πριν πεθάνει . Όλοι οι άνθρωποι του Μπλόσομ Κρικ  πηγαίναν σε αυτό το γραφείο και έλεγαν κάθε μυστήριο ή πρόβλημα του χωριού που έπρεπε να λυθεί. Αυτή η έδρα ήταν κλειστή μέχρι την στιγμή που η Έμιλι εντελώς τυχαία γύρισε την ταμπέλα του γραφείου που έλεγε "κλειστό". Και εκεί άρχισαν όλα !!!

Αυτό το βιβλίο εμένα με κρατούσε συνέχεια σε αγωνία. Δεν περνούσε λεπτό που να μην ήθελα να μάθω τι θα γίνει παρακάτω. Συνέχεια ερχόταν και ένα καινούργιο μυστήριο που έπρεπε να λυθεί από δύο τελείως άσχετες και καθημερινές κοπέλες.

Το βιβλίο αυτό μπορώ να πω ότι είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Θέλω να πάρω και τα υπόλοιπα και να τα διαβάσω όλα. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Πίστεψε με θα ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ.

 

Κατά λάθος ντετέκτιβ - metaixmio.gr

 

 

Leave a Reply