Α βδομάδα Σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευση στο νηπιαγωγείο μας !

Αγαπημένα μας παιδάκια και γονείς

Αφού λοιπόν ο κορονοιός μας ανάγκασε για δεύτερη φορά να παραμείνουμε στα σπίτια μας, οι τηλεδιασκέψεις στο Νηπιαγωγείο μας ξεκίνησαν την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2020, με πολύ λαχτάρα να δούμε ξανά τις αγαπημένες μας φατσούλες!!!

Ο Σάββας έκανε την εμφάνισή του και καλωσόρισε τα παιδάκια μας. Τους μίλησε για τους κανόνες που θα πρέπει να ακολουθούμε, στην ψηφιακή μας τάξη και μας σύστησε το νέο μας ημερολόγιο.

Προσπαθήσαμε να προσεγγίσουμε τη γιορτή για την Επέτειο του Πολυτεχνείου, μέσα από ανάγνωση παραμυθιού, συζήτηση και ζωγραφική, διαδικτυακά – διαδραστικά παιχνίδια και τραγούδι το οποίο συνοδεύσαμε με εικονόλεξο.

Η εβδομάδα μας έκλεισε με τη δανειστική μας βιβλιοθήκη, όπου τα παιδιά μας παρουσίασαν τις υπέροχες  ζωγραφιές τους και στη συνέχεια παίξαμε διασκεδαστικά παιχνίδια με τα παραμύθια (ισορροπώ το παραμύθι στ κεφάλι, στην πλάτη, στον ώμο κλπ). Για το τέλος οι σχηματοκούκλες μας έκαναν την εμφάνισή τους και ζήτησαν από τα παιδιά να γίνουν ντετέκτιβ και να ανακαλύψουν μέσα στο σπίτι διάφορα αντικείμενα στο αντίστοιχο σχήμα.

Leave a Reply