Ας σώσουμε τον πλανήτη μας!

Είναι αλήθεια ότι το περιβάλλον είναι σε κίνδυνο και εμείς είμαστε υπεύθυνοι για αυτό. Όμως, υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε στην καθημερινότητά μας για να προστατεύσουμε και να βοηθήσουμε τον πλανήτη μας.

Η ανακύκλωση είναι το πρώτο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για το περιβάλλον. Για παράδειγμα, εμείς θα έπρεπε να πετάμε το πλαστικό, το χαρτί, το γυαλί και τα τενεκεδένια κουτάκια σε κάδους ανακύκλωσης, όχι σε κάδους σκουπιδιών. Δυστυχώς, πολλά από αυτά τα πράγματα είναι πεταμένα στους ωκεανούς, με αποτέλεσμα, εκατοντάδες θαλάσσια ζώα να πεθαίνουν κάθε χρόνο επειδή έφαγαν αυτά τα υλικά.

Δεύτερον, εμείς μπορούμε να κάνουμε και άλλα απλά καθημερινά πράγματα για το περιβάλλον. Όπως, να κάνουμε μικρά μπάνια ή να κλείνουμε την βρύση όταν βουρτσίζουμε τα δόντια μας. Επίσης, εμείς θα ήταν καλό να κλείνουμε τα φώτα όταν φεύγουμε από ένα δωμάτιο και να μην χρησιμοποιούμε τόσο συχνά το κλιματιστικό. Με αυτόν τον τρόπο, εμείς θα καταναλώσουμε λιγότερο νερό και ενέργεια.

Η Γη είναι το σπίτι μας και εμείς πρέπει να την φροντίζουμε. Έτσι, εγώ ελπίζω όλοι εμείς να βρούμε διαφορετικούς τρόπους για να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να σώσουμε τον πλανήτη μας.

https://www.youtube.com/watch?v=_6MNhXS13Vo

One thought on “Ας σώσουμε τον πλανήτη μας!

  • 8 March 2021 at 15:52
    Permalink

    Αναστασία, τι ωραίο βίντεο είχατε φτιάξει! Ευχαριστώ που το έβαλες στο άρθρο σου, το ευχαριστήθηκα πολύ.

Leave a Reply