Anime

Τα anime έχουν αρκετές διαφορές και κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν τα κινούμενα σχέδια της Δύσης. Ένα από αυτά είναι το γεγονός ότι τα anime αναφέρονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και όχι μόνο σε παιδιά μικρής ηλικίας. Οι ομάδες αυτές είναι: anime για παιδιά (kodomo), για νεαρά αγόρια και κορίτσια (shōnen και shōujo),[6][7] και για ενήλικες άντρες και γυναίκες (seinen και josei)

Τα anime είναι σχεδιασμένα στο χέρι. Αποτελούνται από σωστούς μηχανισμούς αφήγησης σε συνδυασμό με εικονογραφημένη τέχνη, characterization, κινηματογραφία, και άλλες μορφές τεχνικών.[9] Η παραγωγή των anime εστιάζει λιγότερο στο animation των κινήσεων και περισσότερο στον ρεαλισμό των υποβάθρων, όπως επίσης και στη χρήση των εφέ της κάμερας (panning, ζουμάρισμα και γωνίες λήψης).

Οι χαρακτήρες των anime, συνήθως, έχουν συγκεκριμένα εξωτερικά γνωρίσματα στον σχεδιασμό τους, και για την έκφρασή της χρησιμοποιούνται ορισμένες τεχνικές. Οι χαρακτήρες συνήθως έχουν αρκετά μεγάλα μάτια,[10] κάτι που βοηθά στην έκφραση των συναισθημάτων.[11] Ωστόσο, οι εκφράσεις των ηρώων πολλές φορές δεν είναι ρεαλιστικές, αφού το πρόσωπο και άλλα χαρακτηριστικά του μεγεθύνονται υπερφυσικά, ανάλογα με την ένταση του συναισθήματος.[12] Επίσης, οι τοποθεσίες που παρουσιάζονται συνήθως είναι πολύ λεπτομερείς σε σχεδιασμό, και συχνά είναι εμπνευσμένες από πραγματικά μέρη.[13][14][15][16]

ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Tα αγαπημένα μου anime είναι 2 αλλά θα σας πω για το΄ boku no my hero academia΄.Αυτό το anime έχει σχέση με ένα αγορι τον izuki midoriya ή οπως τον απακαλουσε ο ΄φιλος΄του bakugo deku.Ο Deku ζουσε σε εναν κοσμο που το 80% ειχε υπερφυσηκες δυνάμεις.O Deku Θαυμαζε πολυ εναν ηρωα τον all might και ηθελε πολυ να γινει σαν αυτον.Ομως οταν του ανακοινοσαν οτι δεν εχει , στεναχορηθηκε πολυ .Μια μερα ενας ΄κακος΄πηγε να των σκοτώσει και ξαφνικα εμφανιστηκε ο all might και τον εσωσε.Ο all might μετα απο λιγο καιρο καταλαβε ποσο καλος ηρωας θα γινοταν ο deku και του εδωσε ενα ποσοστο απο τη δυναμη του,την one for all.Πηγε στο σχολειο των ηρωων και εκανε φιλους οπως την uraraka τον todoroki τον lida και αλλους.Τελικα θα γινει ο καλήτερος ηρωας;

ΕΙΚΟΝΑ

List of My Hero Academia characters - Wikipedia

BINTEO

https://www.youtube.com/watch?v=ezHmHHt0B78

2 thoughts on “Anime

  • 8 March 2021 at 16:00
    Permalink

    Παρόλο που έχω δει πολλές ταινίες και σειρές anime, δεν ήξερα ότι υπάρχουν αυτές οι κατηγορίες. Έχω δει όλες τις ταινίες του Miyazaki και μιας και σήμερα είναι η ημέρα της γυναίκας, προτείνω σε όλα τα αγόρια και όλα τα κορίτσια να βρουν και να δουν την “Πριγκίπισσα Mononoke”.
    Παρασκευή, χρειάζεται να κάνεις επεξεργασία το άρθρο σου και να προσθέσεις 3 παραγράφους κείμενο που να έχεις γράψει η ίδια. Μίλησέ μας για το αγαπημένο σου anime.

  • 9 March 2021 at 16:52
    Permalink

    Μπράβο Παρασκευή! Ωραία ακούγετε η σειρά που έγραψες.
    Εμένα μου άρεσε το Death note.

Leave a Reply