Στέλιος Πισής – Γράμμα στους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Λαγκαδά

Αγαπητά παιδιά, Χριστός Ανέστη!

Σας ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου, για τα πολύ όμορφα γράμματά σας!

Τα διάβασα όλα, ένα ένα, με μεγάλη προσοχή και πραγματικά με συγκίνησαν και μου έδωσαν μεγάλη δύναμη και ώθηση για να συνεχίζω να αγωνίζομαι και να δημιουργώ.

Τα γράμματά σας με βρήκαν σε μια από τις δυσκολότερες φάσεις της ζωής μου, όταν ο πατέρας μου βρισκόταν στο τελικό στάδιο της επίγειας ζωής του και πάλευε με την υγεία του, υποφέροντας από ένα συνδυασμό σοβαρών νοσημάτων. Μας έφυγε τελικά πριν από λίγες μέρες, στις 3 Ιουνίου.

Σας ευχαριστώ γιατί τα υπέροχα γράμματά σας ήταν για μένα μια πηγή δύναμης, αισιοδοξίας, χαράς και ειλικρινούς αγάπης!

Όπως έγραψα και στην κ. Αγγελική Τσιραμπίδου, την εξαίρετη φιλόλογό σας, μού έκανε μεγάλη εντύπωση η ωριμότητα η οξυδέρκεια και εξαιρετικές αρχές σας!

Σε μια εποχή όπου τείνουν να εκλείψουν οι ηθικές αρχές και αξίες και που πολλές φορές οι μεγαλύτερες γενιές κατηγορούν, άδικα, τις νέες γενιές για έλλειψη αξιών, έρχεστε εσείς και αποδεικνύετε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

Βλέποντας τον τρόπο που σκέφτεστε εσείς, τα νέα παιδιά, νιώθω αισιόδοξος για το μέλλον του ελληνισμού και της παγκόσμιας κοινωνίας. Πιστεύω ότι, όταν έρθει ο καιρός να αποχωρήσουν οι παλαιότερες γενιές και αναλάβουν τα ινία οι νέες, τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα, αρκεί να πορευθούν σωστά κρατώντας τις πανανθρώπινές αξίες και την πίστη στον Θεό.

Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας προς εμένα και το μουσικό μου έργο.

Εύχομαι να σας φωτίζει όλους ο Θεός και να σας χαρίζει πλούσιες τις ευλογίες Του!

Καλό καλοκαίρι!

Σας εκτιμώ όλους και σας αγαπώ!

Στέλιος Πισής

Leave a Reply