Padlet: δημιουργήστε γρήγορα έναν υπέροχο ψηφιακό πίνακα

Ζωγραφιές, κατασκευές, βίντεο, ηχογραφήσεις με ιστορίες, αυτοσχέδια ποιηματάκια, εξώφυλλα από τα αγαπημένα σας βιβλία, στιγμές σας στο σπίτι, ο κήπος μας, ο αγαπημένος μας ήρωας, μια σελίδα από ένα βιβλίο, τα παιχνίδια μας. Οτιδήποτε!

Η λειτουργία του και η δημιουργία του είναι πάρα πολύ απλή.

Μπαίνετε στον σύνδεσμο https://padlet.com και θα φτιάξετε έναν λογαριασμό (δωρεάν και εύκολο). Ακολούθως θα πατήσετε το ροζ πλαίσιο + Δημιούργησε ένα Padlet.

Θα μεταφερθείτε στην παρακάτω επιφάνεια όπου θα πρέπει να επιλέξετε ποιο στυλ πίνακα θέλετε να έχει το padlet σας. Όλα έχουν το ενδιαφέρον τους. Δοκιμάστε ας πούμε το Τοίχος.

Εμφανίζεται μια επιφάνεια με διάφορα… παλαβά όπου θα πρέπει (δεξιά) να δώσετε τίτλο στο padlet σας, να το περιγράψετε με λίγες λέξεις ώστε να δώσετε ένα σύντομο στίγμα, να προσθέσετε το χαρακτηριστικό εικονίδιο που επιθυμείτε (αν φυσικά θέλετε), να επιλέξετε την ταπετσαρία (φόντο) που θέλετε να έχει ανάμεσα σε πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές.

Πειραματιστείτε και όταν θέλετε να πάτε πίσω θα πατάτε το βελάκι πάνω και όταν θέλετε να αποθηκεύετε θα πατάτε αποθήκευση.

Κάτω δεξιά θα δείτε έναν σταυρό. Εκεί προσθέτετε υλικό. Δείτε τι σημαίνει κάθε εικονίδιο που θα σας εμφανιστεί:

Leave a Reply