ΘΑΛΑΣΣΙΑ SPORTS

              ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΛΑΣΣΟΛΥΚΟΥΣ

 

Μερικά αθλήματα είναι για «απαιτητικούς» λάτρεις των θαλάσσιων sports. Αν είστε από αυτούς ή θέλετε να γίνετε τότε όσα ακολουθούν θα τα χαρείτε!
Water Skying: Το θαλάσσιο σκι από την άλλη αν και θέλει εκπαίδευση για να καταφέρει κανείς να ισορροπήσει πάνω στα πέδιλα πίσω από ένα ταχύπλοο έχει σύμμαχό του τον καιρό αφού τα ήσυχα ελληνικά νερά ευνοούν το άθλημα τουλάχιστον για τους αρχάριους.

Με εκπαίδευση και φαντασία η επιφάνεια της θάλασσας μπορεί να γίνει μια πίστα για ακροβατικά.

Canoeing: Το Canoeing απαιτεί να είναι γεροδεμένο το άνω μέρος του σώματος όσων επιχειρούν να ασχοληθούν με αυτό ακόμη και για δοκιμή.

Η επαναλαμβανόμενη κίνηση της κωπηλατικής είναι ιδιαίτερα κοπιαστική αλλά το να «σχίζει» κανείς την επιφάνεια της θάλασσας κατά το δοκούν και μόνο είναι εμπειρία μοναδική.  

Κitesurfing: Το Kite έχει φανατικούς οπαδούς στη χώρα μας και δεν είναι καθόλου τυχαίο! Το να σχίζει κανείς σαν με ξυράφι την επιφάνεια της θάλασσας με τη σανίδα του και να πετά ταυτόχρονα ψηλά πάνω από αυτή ανεβάζει τον πήχη των θαλάσσιων δραστηριοτήτων σε άλλα επίπεδα!

Μια δοκιμή αρκεί για να σας πείσει. Προετοιμαστείτε μονάχα καλά γιατί είναι ένα άθλημα υψηλών σωματικών απαιτήσεων                                                                           

Wakeboarding: Το wakeboard έρχεται κοντά στη φιλοσοφία του θαλάσσιου ski αφού και αυτό χρειάζεται ένα ταχύπλοο για να υφίσταται ως άθλημα.

Ωστόσο, ο συνδυασμός snowboard, skateboard και surf μαζί κάνει το άθλημα ιδιαίτερα δημοφιλές, ειδικότερα στους νέους, για την ταχύτητα με την οποία εκτελούνται τα ακροβατικά στο νερό πάνω σε μια σανίδα.          ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΑΚΗΣ

About ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

2 comments on “ΘΑΛΑΣΣΙΑ SPORTS

Leave a Reply