Updated on December 21, 2020
Updated on December 21, 2020
Υλικά:
260γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
226γρ. βούτυρο
60γρ. ζάχαρη άχνη
¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
3 βανίλιες
Εκτέλεση:
Χτυπάμε το βούτυρο για ένα λεπτό, προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και χτυπάμε μέχρι να μαλακώσει το μείγμα. Προσθέτουμε τη βανίλια και στη συνέχεια το αλεύρι και το αλάτι. Ανακατεύουμε μαλακά μέχρι να γίνει ζύμη. Ανοίγουμε τη ζύμη ώστε να πάρει σχήμα δίσκου, την τυλίγουμε σε μια ζελατίνα και την αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς, ανοίγουμε τη ζύμη μας και κόβουμε τα μπισκότα στο σχήμα που θέλουμε. Τα βάζουμε στο ταψί και τα ψήνουμε 8-10 λεπτά.
Μπορούμε να διακοσμήσουμε με γλάσο. (Στη φωτογραφία είναι τα δικά μου μπισκότα.)
Καλά Χριστούγεννα!!!
You must be logged in to post a comment.
Είναι πολύ ωραία τα μπισκότα σου, Δήμητρα!!
Ευχαριστώ πολύ!!