Κατακτητής της Ευρώπης ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ

Για 2η σερί φορά σε ευρωπαϊκό κλειστού στίβου ο σπουδαίος Έλληνας πρωταθλητής ,ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ, κρεμάει στον λαιμό του το χρυσό μετάλλιο. Το τρομερό παιδί από τα Γρεβενά , είναι ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης στο αγώνισμα του άλματος σε μήκος , που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο , στο Τορούν της Πολωνίας. Είναι ο πρώτος αθλητής που σε αυτό το πρωτάθλημα , διατηρεί τον τίτλο του, μιας και είχε κατακτήσει την πρώτη θέση πριν από δυο χρόνια στην Γλασκώβη.

Στον τελικό που έγινε χθες το βράδυ στην Αρένα του Τορουν , ο αθλητής μας μπήκε αποφασισμένος να τελειώσει την  υπόθεση - πρώτη θέση από νωρίς. Έτσι , στην πρώτη του προσπάθεια , έφτασε στα 8,35 μ. και στην συνεχεία άφησε τα τρία από πέντε επόμενα άλματά του( ενώ δυο ήταν άκυρα).

Η επίδοση του Τεντόγλου είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη που έχει γίνει για φέτος στον κόσμο και φυσικά στην Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 8,35μ. είναι πολυ κοντά στο ατομικό, άλλα και πανελλήνιο ρεκόρ, 8,38μ που κατέχει ο αθλητής μας, από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου του 2019 στην Γλασκώβη. Άλμα που του είχε χαρίσει το πρώτο του χρυσό μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση.

https://youtu.be/qN0Ub9oL2hY

<<ΧΡΥΣΟ ΑΛΜΑ>>

3 thoughts on “Κατακτητής της Ευρώπης ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ

 • 6 March 2021 at 21:53
  Permalink

  Μπράβο Διονύση, μου άρεσε πολύ το βίντεο και συγχαρητήρια στον αθλητή μας!

 • 8 March 2021 at 20:08
  Permalink

  Έτσι πάντα οι καλοί νικάνε τέλειο.Μπράβο!!!

 • 9 March 2021 at 18:33
  Permalink

  Πολύ ωραίο Διονύση! Εσύ πως έμαθες για τον αθλητή αυτό; Τι άλλο έχει κάνει στην καριέρα του; Μπορείς να το συμπληρώσεις στο άρθρο.

Leave a Reply