Το δικό μου ξεχωριστό φετινό Καρναβάλι!

Καλή Καθαρά Δευτέρα και καλή Σαρακοστή σε όλους σας!

 

Συνηθίζεται την Καθαρά Δευτέρα να συζητάμε μαζί με τους φίλους μας για το Καρναβάλι που πέρασε! Επειδή λοιπόν δεν θα βρεθούμε από κοντά, θα ήθελα να σας γράψω για το δικό μου ξεχωριστό φετινό Καρναβάλι!

Κάθε χρόνο οι παρελάσεις των γκρούπ περνούσαν κάτω από το σπίτι μας και εμείς πάντα στολίζαμε το μπαλκόνι μας. Έτσι και φέτος, αποφασίσαμε να τηρήσουμε το έθιμό μας και βάλαμε πολλές σερπαντίνες και χρωματιστά μπαλόνια να κρέμονται μπροστά! Μου φάνηκε πιο χαρούμενη και χρωματιστή η γειτονιά μας, αλλά δυστυχώς τώρα έλειπε η καρναβαλική μουσική από τα ηχεία του Δήμου! Έτσι γρήγορα σκεφτήκαμε με την αδερφή μου να βάλουμε καρναβαλικά τραγούδια, να φορέσουμε τις παλιές καρναβαλικές στολές μας, να βαφτούμε και να διασκεδάσουμε κάνοντας την δική μας διαφορετική παρέλαση μέσα στο σπίτι μας! Κάναμε και εμείς ένα κορονοκαρναβαλικό πάρτι, και σήμερα Καθαρά Δευτέρα καθαρίζουμε, όπως λέει και το αγαπημένο μου τραγούδι!

 

Εύχομαι του χρόνου να διασκεδάζουμε όλοι στους δρόμους! Με χαρά!!!

 

2 thoughts on “Το δικό μου ξεχωριστό φετινό Καρναβάλι!

  • 15 March 2021 at 20:36
    Permalink

    Μπράβο Κλεό είναι τέλειο!!!

  • 16 March 2021 at 16:34
    Permalink

    Τι ωραία ιδέα! Εγώ, την Κυριακή το πρωί, πήρα τα παιδιά μου και πήγαμε κάτω από το σπίτι να πετάξουμε αετό. Αυτές φορούσαν και τις στολές τους. 2 σε 1 , Κυριακή καρναβαλιού και Καθαρά Δευτέρα 🙂

Leave a Reply