Επιστήμη μετ’ εμποδίων

Hi!

Στην εργασία αυτή θα παρακολουθήσετε ένα video-animation για τις προσπάθειες κάποιων επιστημόνων να ανατρέψουν την καθιερωμένη για εκατοντάδες χρόνια θεωρία του μιάσματος, που εξηγούσε το γιατί αρρωσταίνουν οι άνθρωποι με εντελώς αντιεπιστημονικό τρόπο.

Αποστολή σας είναι να απαντήσετε και να υποβάλλετε όλες τις απαντήσεις σας στα 8 ερωτήματα που παρεμβάλλονται σε διάφορα σημεία μέσα στο video-animation.

Πιο συγκεκριμένα,

Στόχος σας είναι να κάνετε και τις 8 ΑΔΕΙΕΣ κουκίδες του video-animation (aka ερωτήσεις) να γίνουν 8 ΓΕΜΑΤΕΣ κουκίδες (aka απαντήσεις) και τελικά να τις υποβάλλετε, ώστε να τα πάτε ΤΕΛΕΙΑ!!!

Hints:

  • Μην ανησυχήσετε, αν δεν απαντήσετε σωστά σε κάποια ερώτηση με την πρώτη, αλλά πατήστε Επανάληψη και προσπαθήστε ξανά μέχρι να απαντήσετε σωστά.
  • Σε περίπτωση που δεν εμφανίζονται αυτόματα ελληνικοί υπότιτλοι, πατήστε το κουμπί CC και επιλέξτε Ελληνικά ως γλώσσα υπότιτλων στο video-animation.
  • Μπορείτε να παρακάμψετε τμήμα του video-animation (forward), δηλαδή να απαντήσετε στις ερωτήσεις με όποια σειρά θέλετε.
  • Μπορείτε να ξαναδείτε το τμήμα του video-animation που σχετίζεται με την ερώτηση που δεν απαντήσατε σωστά (rewind) χωρίς να χαθούν οι σωστές απαντήσεις που δώσατε σε άλλα ερωτήματα, αρκεί να κάνετε επαναφόρτωση της σελίδας (refresh).
  • ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Όταν απαντήσετε ΚΑΙ στις 8 ερωτήσεις ΚΑΙ στο τέλος του animation, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ μπορείτε να πατήσετε πάνω στο αστεράκι (βρίσκεται ακριβώς αριστερά από την ένδειξη του χρόνου στο video), οπότε θα δείτε στο πάνω μέρος του παραθύρου διαλόγου που ανοίγει τον τίτλο: 8 ερωτήσεις απαντήθηκαν. Τότε, μπορείτε να πατήσετε Υποβολή, ώστε να μού έρθουν όλες οι απαντήσεις σας και να αριστεύσετε!

Ο σύνδεσμος του video-animation θα είναι ενεργός μέχρι την Κυριακή 06 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 23:59.

Είστε έτοιμοι/ες να διαπρέψετε;

Leave a Reply