Η ελευθερία χρειάζεται μεγάλη ευθύνη για να λειτουργήσει

Γεια σας παιδιά!

Επιτέλους, ήρθε η στιγμή που κυκλοφορούμε πιο ελεύθερα έξω από τα σπίτια μας και δόξα τω Θεό είμαστε όλοι καλά!Η υπομονή μας ανταμείφθηκε! Όταν οι άνθρωποι επιδεικνύουν υπομονή, δικαιώνονται!

Αυτή η ωραία αίσθηση ελευθερίας πρέπει να συνοδεύεται κι από την αίσθηση της ευθύνης που βαραίνει τον καθένα και την καθεμιά από εμάς: η ελευθερία μας θα πρέπει να είναι τόση, ώστε να προστατεύεται και η ελευθερία  των διπλανών μας, των συμπολιτών μας. Έχουμε όλοι δικαίωμα να κινούμαστε ελεύθερα, , να πηγαίνουμε στις δουλειές μας, να διασκεδάζουμε, αρκεί να προστατεύουμε με τη συμπεριφορά μας το ίδιο δικαίωμα και στους υπόλοιπους ανθρώπους. Αυτό ονομάζουμε υπευθυνότητα του κάθε ανθρώπου.

Άρα, φροντίζουμε με τις πράξεις μας  να σεβόμαστε και να διαφυλάττουμε  τα δικαιώματα όλων για υγεία και ελευθερία.Όλοι ακούμε συμβουλές γαι την υγιεινή , που μας καθοδηγούν με ποιον τρόπο μπορούμε να φερόμαστε υπεύθυνα, ώστε να μην ξανακινδυνέψουμε τόσο εμείς, όσο και οι γύρω μας.Ας φανούμε υπεύθυνοι και... να περνάμε καλά και δημιουργικά τον χρόνο μας!

Leave a Reply