English

Πώς θα είναι οι συναντήσεις των ανθρώπων μετά την καραντίνα.

Ο κορονοϊός έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση σε μικρούς και μεγάλους.Μερικοί όμως δε νοιάζονται καθόλου και δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας . Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των κρουσμάτων.Οι άνθρωποι δεν πρέπει να αναστατώνονται πολύ γιατί αυτό θα τους προκαλέσει άλλα ψυχολογικά προβλήματα αλλά  θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

Τώρα κοντεύουμε στο τέλος της καραντίνας. Ποιος ξέρει  όμως το πότε θα έρθουμε στην καθημερινότητα;  Μόλις τελειώσει η καραντίνα θα βγαίνουν όλοι έξω με μάσκες και γάντια.  Όταν συναντιούνται με τους φίλους τους θα αγκαλιάζονται από μακριά . Στη βόλτα τους δε θα ακουμπάνε τίποτα και όσοι φοβούνται δε θα παίρνουν απ'έξω φαγητά.

Ένα άλλο θέμα είναι τα μαγαζιά. Αυτοί που δουλεύουν στα μαγαζιά που έχουν κλείσει δε πληρώνονται. Έτσι μπορεί να αναγκαστούν να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους και να μείνουν χωρίς δουλειά.

Από την άλλη ο κορονοϊός μας δίδαξε να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής!  

    Δομνίκη

6 comments

Skip to comment form

  1. Ωραίο το άρθρο σου.

  2. Πολύ ωραίο!

  3. Σίγουρα είμαστε πολύ πιο καθαροί και πιο προσεκτικοί τώρα πια. Μάθαμε να πλένουμε σωστά τα χέρια μας και να προσέχουμε. Δεν είναι το μόνο που άλλαξε στη ζωή μας βέβαια, όπως πολύ σωστά αναφέρεις. Αυτές τις οδηγίες που έχεις ανεβάσει θα τις χρειαστούμε πολύ σύντομα και στην κουβέντα μας στην τάξη. Μπράβο Δομνίκη!

  4. Πολύ ωραία. Αντώνης και Μελινα

  5. Πολύ ωραίο !!

  6. Ευχαριστώ πολύ!!!

Leave a Reply