Στην μόδα η περμανάντ

Η περμανάντ επιστρέφει στη μόδα. Νέες φόρμουλες με παράγωγα ζάχαρης ή αμινοξέα δημιουργούν πολύ πιο απαλές μπούκλες και δεν είναι τόσο σκληρές για τα μαλλιά. Η μοντέρνα περμανάντ επιτρέπει τη δημιουργία μικρών δαχτυλιδιών στα μαλλιά αλλά και πολύ μικρών μπουκλών. Ωστόσο, η χημεία δε θα σας προσφέρει μια μέθοδο για να δημιουργήσετε αεράτα, πληθωρικά σπασίματα. Αν έχετε ίσια μαλλιά, θα πρέπει να τα τυλίξετε σχετικά σφιχτά, σε μικρά ρόλεϊ για περμανάντ (με διάμετρο μικρότερη από 2 εκατοστά) για να πετύχετε οποιοδήποτε κυματοειδές σχήμα. Σε στεγνά μαλλιά, με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργηθούν μπούκλες και όχι απαλά σπασίματα. Για να μετατρέψετε την περμανάντ σε αεράτα, μεγάλα σπασίματα δεν έχετε άλλη επιλογή από το να τυλίξετε τα μαλλιά σας σε μεγάλα ρόλεϊ ή να τα στεγνώσετε με πιστολάκι με μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα.

Leave a Reply