English

“Απόδραση με άρωμα Χόλυγουντ”

Εχθές το βράδυ συνέβη κάτι το εξωπραγματικό, που πολλές μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής το περιγράφουν ως στιγμή βγαλμένη από ταινία του Χόλυγουντ. Οι κρατούμενες των γυναικείων φυλακών Καλάμου που ανήκουν στη Γ'  πτέρυγα, μαζί με τον δημιουργό του πρότυπου σωφρονιστικού συστήματος κατάφεραν με την κατάρτιση ενός άρτια οργανωμένου σχεδίου να αποδράσουν ομαδικώς. Αφορμή για την φυγή τους στάθηκε το ένταλμα σύλληψης του Ψυχολόγου-Εγκληματολόγου Δημήτριου Αλεξίου και της βαρυποινίτισσας Μελίτας Ανδρονίκου.

Το γεγονός αυτό έλαβε χώρα, αφότου έπεσε η αυλαία της παράστασης που ανέβηκε από τα μέλη των φυλακών και είχε ως αποτέλεσμα  να κερδίσουν χρόνο δραπετεύοντας κρυφά και παράλληλα να στήσουν παγίδα στους αστυνομικούς που ήταν εκεί, πιάνοντας τους απροετοίμαστους. Κάτι τέτοιο, έκανε το κοινό, στο άκουσμα της είδησής να το συνδέσει με την σκηνή της ομώνυμης ταινίας  <<Η Μελωδία της Ευτυχίας>>. Εν τέλη, με βάση τις δηλώσεις της ελληνικής αστυνομίας έχει χαθεί κάθε ίχνος των δραπετισσών όμως φημολογείται πως πλέουν με καράβι για να φύγουν από την χώρα.

One Comment on ““Απόδραση με άρωμα Χόλυγουντ”

  1. Πράγματι Χόλιγουντ! Η “Μελωδία της Ευτυχίας” σε συνεπαίρνει! Έτσι, και η θεατρική παράσταση συνεπήρε τους πάντες και δεν κατάλαβε κανείς την απόδραση! Μπράβο Ανδρονίκη! Εξαιρετική αναλογία! Εξαιρετική οπτική γωνία για να δει κανείς τον τρόπο της απόδρασης!

Leave a Reply