ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΑΘΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΚΑΠΟΕΙΡΑ

Ο Έλληνας που έδειξε το καποειρα στους Βραζιλιάνους ληστές και αυτοί το έβαλαν στα πόδια ,σύμφωνα με τις πληροφορίες μας χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε ληστεία από 2 Βραζιλιάνους που το έσκασαν από την χώρα τους επειδή τους αναζητούσε η αστυνομία ,έκαναν επίθεση σε ένα mini market αλλά δυστυχώς για αυτούς δεν ήξεραν τι τους περίμενε

Με όσα δήλωσε ο καταστηματάρχης σήμερα το πρωί στις κάμερες μας χθες βράδυ 8 Απριλίου και ώρα 11:45 λίγο πριν κλείσει το κατάστημα δέχτηκε επίθεση από δύο άντρες με κουκούλες και μαύρα ρούχα αλλά δεν ήξεραν ότι ο ίδιος ο καταστηματάρχης διευθύνει μια σχολή πολεμικών τεχνών τα τελευταία χρόνια μαζί με την οικογένειά του ,

Όπως μας έδειξε και στις κάμερες του δεν δίστασε να επιτεθεί στους ληστές και να προσπαθήσει να τους ακινητοποίηση για λίγο ,δεν πρόλαβε όμως να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία και εκείνοι το έβαλαν γρήγορα στα πόδια ,δεν κατάφεραν να απομακρυνθούν πολύ όμως γιατί η αστυνομία κατάφερε να κάνει την σύλληψη τους . Σύμφωνα με τις τελευταίες μας πληροφορίες ήταν δύο αδέρφια βραζιλιάνικης καταγωγής ηλικίας 38 και 35 χρόνων με αρκετά λερωμένα ποινικό μητρώο στην Βραζιλία .Η ελληνική αστυνομία είναι στην προσπάθεια επικοινωνίας με της βραζιλιάνικες αρχές για να γίνει με ασφάλεια η επιστροφή των ληστών στην χώρα τους ώστε να βρεθούν στα δικαστήριο .

Από όσο ενημερώθηκαν τα δύο αυτά αδέρφια έχουν ακόμα δύο δικαστήρια για μια ακόμα ληστεία και μια ανατίναξη σε ένα ATM ,πάντως ο Έλληνας καταστηματάρχης κατάφερε και έδειξε τι εστί Ελλάδα και με τα δικά του κόλπα νομίζω δεν θα ξανα υπάρχει θέμα στο δικό του μαγαζί !

One Comment on “ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΑΘΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΚΑΠΟΕΙΡΑ

  1. Απίστευτη οπτική γωνία στον τίτλο! Το αναμενόμενο “θύμα” τελικά αποδείχτηκε “θύτης”. Εκπληκτικά χιουμοριστικός επίλογος! Σχήμα Κύκλου!
    Μπράβο Δημήτρη!

Leave a Reply