Project με τίτλο Απόψε μου αρέσει

Το project πραγματοποιήθηκε στις 13/1/ 23.

'Εχοντας ως στόχο να γράψουμε το Ποίημα του Εαυτού, συζητήσαμε αρχικά για τα συναισθηματά μας, κάνοντας ένα ...ταξίδι αυτογνωσίας.

Συμφωνήσαμε-βασισμένοι στα θετικά μας συναισθήματα- να καταγράψουμε πράγματα που μας ευχαριστούν να κάνουμε, καθώς και συναισθήματα.

Ενδεικτικά παραθέτω από το αρχείο μου:

Aπόψε μου αρέσει η μπάλα, το playstation,η Α.Ε.Κ., το φαγητό, το κινητό, να κάνω παρέες, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, τα ζώα, να τα πηγαίνω καλά στα μαθήματα, το όνομά μου, να αγαπώ. (Γ.Αγγελής)

 

Απόψε μου αρέσει το ηλιοβασίλεμα, η μουσική, οι σχεδιασμένες κάλτσες, το μπάσκετ, το να βγαίνω βόλτα και να περνάω καλά, το καρπούζι, ακόμα και ο Ρισάρλισον, η θάλασσα, τα γράμματα και περισσότερο το μάθημα της κυρίας Ξηρογιάννη.Ολα αυτά με κάνουν χαρούμενη. (Ε.Μοτάκη)

 

Απόψε μου αρέσει η θάλασσα, το πάσκετ, τα ταξίδια, τα water sports, η επικοινωνία που έχω φτιάξει με τους γονείς μου, οι φίλοι μου και οι παρέες μου , η μουσική μου με κάνει να ξεχνιέμαι , ο ύπνος, οι νύχτες με τον Ολυμπιακό και η ειλικρίνεια. (Δ.Μαλατέστας)

 

Απόψε μου αρέσει να ακουω μουσική, να χορεύω, να ερωτεύομαι, να γράφω ποιήματα για τα συναισθήματά μου, η βιολογία, τα μακαρόν, η νύχτα, το φαγητό, τα πάρτυ τα δώρα, το σκυλάκι μου, τα ρούχα, μα ταξισεύω, να ονειρεύομαι. Τα συναισθήματα που μου προκαλούν όλα τα μου αρέσει είναι :χαρά , ανεμελιά, έρωτα για όλα και αγάπη για όλα.(Μαριάννα Μεχτέρογλου)

 

 

 

 

 

 

 

  • Το Απόψε μου αρέσει είναι βασισμένο σε μια ιδέα του φίλου και ομοτέχνου μου Χαράλαμπου Γιαννακόπουλου. 

Leave a Reply