Διάκριση του έργου στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Bravo Schools 2020

Με τη συμμετοχή  μας στο Bravo Schoolsτο σχολείο μας εντάσσεται στο Δίκτυο Σχολείων Πρεσβευτών των Παγκόσμιων Στόχων και γινόμαστε μέρος ενός παγκόσμιου Δικτύου Σχολείων!

Οι μαθητές μας γίνονται ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ των Παγκόσμιων Στόχων! 

 ΕκτύπωσηΔύο διακρίσεις στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Bravo Schools 2020 για το 8ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς! Ανάμεσα σε 657 εκπαιδευτικές προσεγγίσεις από 236 σχολεία, η πρωτοβουλία "STEM ON BOARD" (https://tinyurl.com/y89oktt9) διακρίθηκε, ως η καλύτερη εκπαιδευτική προσέγγιση στην κατηγορία Σχέδιο Μαθήματος στον Στόχο 11, ενώ η "Ανακύκλωση στην Πόλη μας" (https://tinyurl.com/yc8rvn9z), ως η καλύτερη εκπαιδευτική προσέγγιση στην κατηγορία Μαθητική Δημιουργία στον Στόχο 12, από το @QualityNetFoundation ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας στήριξαν με την ψήφο τους και στο QualityNetFoundation (@qualitynetfoundation) που μας έδωσε την ευκαιρία να γίνουμε μέλη του in action SDGs Schools Club και Πρεσβευτές των 17 ΠΣ! Ένα μεγάλο Bravo στους υπέροχους μαθητές του Ε2 για τη δημιουργικότητά τους, στις συνεργάτιδες του project Elina Kaltsi και @eleni dalabeki, καθώς και στην Διευθύντριά μας Μένια Μαυράκη, που μας στηρίζει, μας βοηθάει και συμμετέχει ενεργά σε ό,τι κάνουμε!
Μένουμε... "in action"!
  • Δημοσίευση της παραπάνω διάκρισης στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Δείτε το ΕΔΩ
  • Δημοσίευση της παραπάνω διάκρισης στη σελίδα στο facebook του Δήμου Κηφισιάς. Δείτε το ΕΔΩ
  • Δημοσίευση της παραπάνω διάκρισης, καθώς και μιας γενικής περιγραφής του project στο BLOG του Δήμου  Κηφισιάς. Δείτε το ΕΔΩ
  • Δημοσίευση της παραπάνω διάκρισης, καθώς και μιας γενικής περιγραφής του project στο ηλεκτρονικό περιοδικό  ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ  του Δήμου  Κηφισιάς. Δείτε το ΕΔΩ
  • Δημοσίευση της παραπάνω διάκρισης στο ηλεκτρονικό περιοδικό Χρυσός Τύπος του Δήμου Κηφισιάς. Δείτε το ΕΔΩ
  • Δημοσίευση της παραπάνω διάκρισης στο ηλεκτρονικό περιοδικό Edisorama του Βόρειου Τομέα Αττικής. Δείτε το ΕΔΩ
  • Δημοσίευση της παραπάνω διάκρισης στην εΦημερίδα Αμαρυσία. Δείτε το ΕΔΩ

 

Leave a Reply