ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗ ΦΩΤΟΣΚΙΑΣΗ/ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΦΙΣΑΣ ΜΕ ΖΩΔΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗ ΦΩΤΟΣΚΙΑΣΗ /ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΦΙΣΑΣ ΜΕ ΖΩΔΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΖΥΓΟΣ

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΡΙΟΣ

ΛΕΩΝ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητά παιδιά Καλή Χρονιά με υγεία!
Κάνοντας μία μικρή εφαρμογή στη φωτοσκίαση σας παραθέτω τα 12 ζωδιακά σύμβολα για φωτοσκίαση..
Πρώτο βήμα :Eπιλέξτε το ζωδιακό σύμβολο στο οποίο ανήκετε το οποίο σχεδιάζετε με το μολύβι στο κέντρο του χαρτιού σας. Χρησιμοποιήστε οπωσδήποτε διαβήτη για τις κυκλικές φόρμες ή για τους κύκλους του συμβόλου -όπου υπάρχουν -και το χάρακά σας για τις ευθείες γραμμές που έχει το κάθε σύμβολο.

Δεύτερο βήμα : Τα ζωδιακά σύμβολα που σας βρήκα σε εικόνες είναι 3d. Αυτό σημαίνει πως εσείς θα φωτοσκιάσετε τη πλάγια πλευρά τους -αυτή δηλαδή που είναι πιο σκούρα σε τονική διαβάθμιση-κάνοντας την πιο έντονη με το μολύβι σας ,ενώ τη μπροστινή τους πλευρά-που είναι πιο φωτεινή σε τονική διαβάθμιση- πιο άτονη με το μολύβι σας. Δηλαδή ανάλογα πατάτε το μολύβι σας στο χαρτί πιο απαλά για τον φωτεινό τόνο του γκρίζου και πιο δυνατά για τον έντονο /σκούρο τόνο του γκρίζου.

Τρίτο βήμα: Σχεδιάστε ολόγυρα του ζωδιακού σας συμβόλου-που θα βρίσκεται στο κέντρο του χαρτιού σας- μικρά σύμβολα, λογότυπα, σκίτσα ,στίχους τραγουδιών ,σύμβολα ομάδων, graffiti,comics,τίτλους τραγουδιών -μουσ. συγκροτημάτων που σας αρέσουν και σας εκφράζουν, ώστε να μετατρέψετε το χαρτί σας σε μία προσωπική αφίσα για να στολίσετε το δωμάτιό σας. Βάλτε σ"αυτά χρώμα το οποίο θα έρθει σε αντίθεση με την ασπρόμαυρη φωτοσκίαση στο ζωδιακό σας σύμβολο. Καλή επιτυχία !!!

Παπαντωνόπουλος Α.

 

Leave a Reply