ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

🆘️🆘️ Θα ήθελα όλοι να διαβάσετε αυτό που έχω γράψει παρακάτω γιατί είναι πάρα μα πάρα πολύ σημαντικό!!! 🆘️🆘️

Υπάρχει ένα χάκερ που ονομάζεται jonathan galindo (όσοι δεν τον ξέρουν προτείνω να μην το ψάξουν στο Google ή στο Internet γιατί μπορεί να τρομάξετε) ο οποίος κάνει (και έχει κάνει) αίτημα σε κάποια άτομα της e-me!! Θα ήθελα όλοι να προσέχετε σε ποιον κάνετε αίτημα, πρόσκληση ή ποιος σας κάνει αίτημα ή πρόσκληση (δεν αναφέρομαι μόνο στην e-me αλλά και σε όλα τα προγράμματα που έχετε στον κινητό σας πχ. Facebook, Instagram, Twitter, Messenger, Viber...) γιατί μπορεί να είναι αυτός!! Μπορεί να έχει αλλάξει το όνομά του ή κάτι άλλο (δεν ξέρω πολλά) γι αυτό:

θα ήθελα να προσέχετε!!!

Δυστυχώς εγώ παιδιά δεν ξέρω άλλες πληροφορίες παρά από αυτές που έγραψα

Είναι Χάκερ άρα προφανώς θα μπορέσει να χακάρει την e-me και όποια άλλα προγράμματα. Πρέπει όλοι να προσέχουμε πολύ καλά!! Το διαδίκτυο δεν είναι παιχνίδι. Υπάρχουν και παιχνίδια που εξαιτίας τους, έχουν πεθάνει παιδιά!!! Δεν θέλω να τα αναφέρω, γιατί η κυψέλη αυτή μπορεί να έχει μικρά παιδιά και μπορεί να τα δοκιμάσουν!! Να προσέχετε!! Προτείνω να μην χρησιμοποιείτε πολύ τις συσκευές σας (αν κι αυτό δεν γίνεται γιατί έχω προσέξει ότι περίπου όλα τα παιδιά έχουν γεννηθεί με ένα κινητό μαζί τους 📱📱📱)

Πόσες ώρες περνάτε εβδομαδιαίως μπροστά σε μία οθόνη;

Μπορείτε να κατεβάσετε ή να εκτυπώσετε το πρόγραμμα και να το συμπληρώσετε κατα τη διάρκεια μιας εβδομάδας, ώστε να δείτε πόσες ώρες την ημέρα περνάτε μπροστά σε διάφορες οθόνες!

 

Παιχνίδια στο Διαδίκτυο

Διαδικτυακά παιχνίδια

Κάνοντας κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο, ενημερωνόμαστε σχετικά με τα δικτυακά παιχνίδια και με το τι πρέπει να προσέχουμε όταν τα παιδιά μας τα χρησιμοποιούν.

Διαδικτυακός Εκφοβισμός

Διαδικτυακός εκφοβισμός

Εδώ μπορείτε να δείτε χρησιμες πληροφορίες για το φαινόμενο του διαδικτυακού εκφοβισμού και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας.