Όλοι αγαπούν το blog τους. Σε όλους αρέσει αυτό που κατάφεραν με κόπο. Σήμερα θα σας πω τρόπους για να κάνετε καλύτερο ένα blog.

  1. Επιλέξτε θέμα. 

Τα θέματα κάνουν το blog να έχει μια ξεχωριστή πινελιά. Υπάρχουν πολλά θέματα προς επιλογή. Αν θέλετε να προσθέσετε θέμα, απλά πατήστε προσαρμογή και το βάζετε. Μπορείτε να κάνετε και ζωντανή προεπισκόπιση 

2.Βάλτε κεφαλίδα και φόντο.

Αυτό θα κάνει το blog σας όμορφο, ξεχωριστό και πολύ διαφορετικό. Αν θέλετε να βάλετε καιφαλίδα και φόντο θα το βρείτε στην Προσαρμογή του blog σας.

3.Προσθέστε μικροεφαρμογές.

Οι μικροεφαρμογές είναι πολύ χρήσιμο πράγμα. Μπορείτε να τις εξερευνίσετε όλες πηγαίνοντας *από τον πίνακα ελέγχου πάντα* σε μια στήλη που λέει μικροεφαρμογές. Είναι κάτω από την προσαρμογή.

          4.Κατηγορίες

Μπορείτε να βάλετε κατηγορίες. Οι κατηγορίες βοηθούν τον αναγνώστη μας. Π.χ αν ψάχνω συνταγές, θα πάω στην κατηγορία συνταγές και θα τις βρω όλες όσες έχουν μπει σε αυτήν την κατηγορία. Πως κάνεις κατηγορία? Απλό: Κάτω από την δημοσίευση δεν λέει κάπου χωρίς κατηγορία? Κάτω από εκεί λέει όμως Προσθήκη κατηγορίας. Το πατάτε, της βάζετε τίτλο και έτοιμη. Μπορείτε να έχετε πολλές κατηγορίες!

Επειδή δεν μπορώ να σας τα πω όλα, θα σας πω το πιο βασικό. Να κάνετε τα δικά σας, μοναδικά άρθρα! Αυτό δεν κάνει τα blog μας να ξεχωρίζουν??? Αυτά κάνουν τα blog μας να είναι τέλεια και μοναδικά. Οπότε το μυστικό είναι: Γράψε τα άρθρα έτσι όπως σου έρχονται στο μυαλό. Γράψε τα άρθρα που μόνο εσύ έχεις σκευτεί και κανένας άλλος σε όλο τον κόσμο(Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να έχετε γράψει ακριβώς το ίδιο? 0% Ενώ να κάνετε το ίδιο blog? 50%)

Αυτά είχα να σας πω! Καλή μέρα!

 

 

5 Replies to “Blog! Οδηγίες για ένα καλύτερο blog.”

  1. Θα ανέβουν και σε video σε λίγο καιρό για τους καινούριους bloggers που δυσκολεύονται με την δημιουργία blog!Ευχαριστούμε Μαρία!Μας έδωσες ιδέες για πράγματα που πρέπει να προσθέσουμε στο video που θα φτιάξουμε!

Leave a Reply