LAMBORGHINI AVENTADOR

Η Lamborghini Aventador είναι ένα από τα αγαπημένα μου αμάξια. Επίσης είναι από τα πιο γνωστά αγωνιστικά αυτοκίνητα στον κόσμο και ένα από τα γρηγορότερα μοντέλα της Lamborghini.

LAMBORGHINI AVENTADOR SVJ

Είναι το γρηγορότερο μοντέλο (τύπος) της Lamborghini Aventador. Η τελική ταχύτητα της περνάει τα 350 χιλιόμετρα την ώρα και φτάνει τα 0-100 σε 2,8 δευτερόλεπτα. Περισσότερες πληροφορίες στον τίτλο-λίνκ.

 LAMBORGHINI AVENTADOR SVJ ROADSTER

Η Lamborghini Aventador SVJ Roadster είναι σαν την Lamborghini Aventador SVJ με κάποιες διαφορές όπως ότι αυτό το μοντέλο είναι καμπριολέ και στην επιτάχυνση 0-100 είναι για 0,1 δευτερόλεπτα πιο αργή. Περισσότερες πληροφορίες στον τίτλο-λίνκ.

LAMBORGHINI AVENTADOR S

Η Lamborghini Aventador S είναι το πιο <lite> μοντέλο της Lamborghini Aventador έχει τελική ταχύτητα 350 χιλιόμετρα την ώρα και επιτάχυνση 0-100 σε 2,9 δευτερόλεπτα. Περισσότερες πληροφορίες στον τίτλο-λίνκ.

LAMBORGHINI AVENTADOR S ROADSTER

H Lamborghini Aventador S Roadster είναι ίδια με την Lamborghini Aventador S απλώς αυτή εδώ είναι καμπριολέ και στην επιτάχυνση είναι 0-100 είναι 0,1 δευτερόλεπτα πιο αργή. Περισσότερες πληροφορίες στον τίτλο-λίνκ.

Leave a Reply