Woher kommst du? Teil 1

Länder
Ψάξτε και βρείτε στους χάρτες κάποιες χώρες και πληροφορίες για αυτές.Υπάρχει φύλλο εργασιών εδώ για να δείτε ακριβώς τι πρεπει να κάνετε.
MIt den Ländern spielen
Βρείτε στο κρυπτόλεξο τις χώρες που αναζητήσατε πριν στο χάρτη.Δείτε στη συνέχεια εδώ και μερικές χώρες ακόμη και τοποθετήστε τις στο χάρτη παίζοντας.
Puzzle Europa
Macht das Europa-Puzzle!Απο τον χάρτη λείπουν κομμάτια.Πιέστε πάνω το κομμάτι δεξιά και μεταφέρετε το πάνω στο χάρτη. Αν είναι σωστή η τοποθέτηση εμφανίζεται το όνομα της χώρας.Έχετε επιλογή να κάνετε το leicht (εύκολο) ή το schwer (δύσκολο)
Comic- Woher kommst du?
Δείτε το φύλλο εργασίας εδώ και φτιάξτε και εσεις έναν διάλογο είτε ένα μικρό κόμικ με τους ίδιους διαλόγους.Είναι εύκολο και πολύ ωραίο!!
Video - Woher kommst du?
Δείτε το βίντεο και κάντε τις ασκήσεις που υπάρχουν καθώς το βλέπετε. Χρησιμοποιείστε και χαρτί και μολύβι για να σημειώσετε ενώ το βλέπετε πληροφορίες κυρίως για τα ονόματα και την καταγωγή.Στη συνέχεια να γράψετε και εσείς ένα κείμενο για τον εαυτό σας όπως αυτά που είδατε εδώ
der Muttertag ( 10.05) - Danke Mama
Danke Mama - Ευχαριστώ μαμά!!!Alles Liebe zum Muttertag - Φτιάξτε την ευχή στο παζλ εδώΜπορείτε να φτιάξετε και μία Karte ή μία pop-up Karte δική σας γράφοντας τις ευχές σας σε όλες τις γλώσσες που ξέρετε.Εδώ υπάρχουν οδηγίες σε περίπτωση που ξεχάσατε πως κάνουμε τις κάρτες αυτές.
Projekte
Δείτε τον ηλεκρονικό πίνακα των ανακοινώσεων σας και εδώ

Leave a Reply