Farben Teil 2

Farben / ein-, kein-

Στις ενότητες για τα χρώματα θα κάνουμε μέσα απο παιχνίδια, τραγούδια και ασκήσεις επανάληψη στα χρώματα, στο αόριστο άρθρο και το αρνητικό αόριστο άρθρο και στο πως χρησιμοποιούμε τα χρώματα και τα άρθρα σε καθημερινές καταστάσεις.

Farben- Lied
Hört mal das Lied und macht die AufgabenΑκούστε αρχικά το τραγούδι και δείτε και τους στίχους.

Στη συνέχεια υπάρχουν πέντε ασκήσεις. Κάντε μία άσκηση για κάθε χρώμα και μία άσκηση οπού θα συμπληρώσετε τους στίχους του τραγουδιού. Στο τέλος δίνεται πάλι το τραγούδι με όλες τις ασκήσεις ενσωματωμένες.

 

die, eine, keine Farbe - Farben in der Ernährung

Macht die Aufgaben über Artikel und Farben in der Ernährung. Κάντε τις ασκήσεις για τα άρθρα και τα χρώματα στη διατροφή.

Πατήστε finish και η απάντηση θα σταλεί αυτόματα στο e-mail μου.

Personen beschreiben
Lest mal die Texte und findet welche Beschreibung passt zu welcher Person. Dann ergänzt die Verben.Διαβάστε τα κείμενα και αντιστοιχίστε τα κείμενα με τα άτομα. Μετά συμπληρώστε τα ρήματα που λείπουν απο τις περιγραφές που ακολουθούν
Meine Farben
Die Farben entdecken. Aνακαλύπτω τα χρώματα.Δείτε την συνολική παρουσίαση για τα χρώματα. Στο φύλλο εδώ προσθέστε ιδέες, βίντεο, σελίδες, ζωγραφιές και ό,τι σχετικό με τα χρώματα σκεφτείτε και το όνομά σας, για να τα προσθέσουμε στην παρουσίαση αυτή.

Das Leben ist bunt!!! Η ζωή είναι πολύχρωμη!!

Leave a Reply