CHRISTMAS at HOGWARTS

«Τα Χριστούγεννα έφταναν. Ένα πρωί στα μέσα Δεκεμβρίου, το Χόγκουαρτς ξύπνησε για να βρεθεί καλυμμένο με χιόνι. Η λίμνη πάγωσε στερεά και τα δίδυμα Weasley τιμωρήθηκαν για να μαγεύουν αρκετές χιονόμπαλες , ώστε να ακολουθήσουν τον Quirrell γύρω, το τουρμπάνι του. Οι λίγες κουκουβάγιες που κατάφεραν να πολεμήσουν μέσα από τον θυελλώδη ουρανό για να παραδώσουν αλληλογραφία έπρεπε να επιστραφούν στην υγεία από τον Χάγκριντ πριν μπορέσουν να πετάξουν ξανά.>>

Οι μαθητές από την σχολή Χογκουαρτσ για μαγείες και ξόρκια  πηγαίνουν σε διακοπές μερικών εβδομάδων για την περίοδο των Χριστουγέννων - αν και μερικοί μαθητές (όπως ο Χάρι Πότερ ), επιλέγουν να μείνουν στο Χόγκουαρτς. Ο Χάρι απόλαυσε να μένει στο Χόγκουαρτς τα Χριστούγεννα, καθώς η εναλλακτική λύση επέστρεφε στους Ντάρσλι . Τα Χριστούγεννα χαρακτηρίζονται συχνά από μια γιορτή κάποιου τύπου. Το Eggnog σερβίρεται συχνά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Οι μαθητές από την σχολή πηγαίνουν σε διακοπές μερικών εβδομάδων για την περίοδο των Χριστουγέννων - αν και μερικοί μαθητές (όπως ο Χάρι Πότερ ), επιλέγουν να μείνουν στο Χόγκουαρτς. Ο Χάρι απόλαυσε να μένει στο Χόγκουαρτς τα Χριστούγεννα, καθώς η εναλλακτική λύση επέστρεφε στα Ντάρσλι Τα Χριστούγεννα χαρακτηρίζονται συχνά από μια γιορτή κάποιου τύπου. Το Eggnog σερβίρεται συχνά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Για όσους μένουν στο Χόγκουαρτς για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, η γοητεία και η πολυτέλεια περιμένουν. Ο Χάρι Πότερ είχε υπέροχες αναμνήσεις για να περάσει τα Χριστούγεννα στο Χόγκουαρτς, αφού δεν είχε ποτέ διασκέδαση με τους Ντάρσλι. Όταν αυτός και η Ερμιόνη επισκέφτηκαν το Godric's Hollow τον Δεκέμβριο του 1997 , τα κάλαντα που προέρχονταν από την εκκλησία του υπενθύμισαν «Peeves κάτω από αγενείς εκδόσεις κάλαντα από εσωτερικές στολές πανοπλίας, των δώδεκα χριστουγεννιάτικων δέντρων του Great Hall, του Dumbledore που φορούσε ένα  καπό είχε κερδίσει σε ένα κράκερ, του Ρον σε ένα πλεκτό πουλόβερ στο χέρι ».

Η καθηγητρια    McGonagall πήρε μια λίστα μαθητών που ήθελαν να μείνουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων κατά τη δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου. Τα δώρα τους συσσωρεύτηκαν στους πρόποδες των κρεβατιών τους στους κοιτώνες τους για να βρουν όταν ξυπνήσουν το πρωί των Χριστουγέννων.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Δώδεκα μεγάλα διακοσμημένα έλατα, γκι και πουρνάρια ήταν μεταξύ των διακοσμήσεων που ο Χάγκριντ και οι καθηγητές βοηθούν να βάλουν στο Great Hall για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές. Το χιόνι έπεσε από την οροφή της Μεγάλης Αίθουσας , αλλά σε αντίθεση με το πραγματικό χιόνι, αυτό το χιόνι ήταν ξηρό και ζεστό. Γύρω από το κάστρο, πανοπλίες επίσης γοητευμένος να τραγουδούν τα κάλαντα. [2]

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή περιλαμβάνει ψητή γαλοπούλα, πατάτες, τσιπολάτες, μπιζέλια, σάλτσα, σάλτσα των βακκίνιων και « φλεγόμενες χριστουγεννιάτικες πουτίγκες ». Το προσωπικό μπορεί επίσης να απολαύσει κρασί με το γεύμα του. Το Wizard Crackers εκρήγνυται δυνατά και περιέχει πιο εντυπωσιακές εύνοιες από τους αντίστοιχους τους Muggle (muggle είναι οι άσχετοι από μαγεία), όπως σωστά καπέλα και καπό, ζωντανά ποντίκια και σετ σκακιού του Wizard .

25 December | Harry Potter Wiki | Fandom

Leave a Reply