English

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ…

Αγαπημένα μου παιδιά,

Τελευταίο ημερήσιο e-mail το σημερινό. Μετά από τρεις σχεδόν μήνες, μπαίνουμε επιτέλους σε μία σχετική κανονικότητα.  Μπορεί να σας κούρασα λίγο με τις πολλές πληροφορίες, εργασίες και δραστηριότητες που έστελνα. Μπορεί να σας παίδεψα με τα διάφορα τεχνολογικά και πληροφοριακά μέσα. Με τα μπλογκ και τις πλατφόρμες. Με το ΖΟΟΜ και το Μessenger. Δεν ήθελα να χάσουμε την επικοινωνία μας ως ομάδα και την επαφή μας με τη γνώση. Τώρα όμως όλα αλλάζουν. Το σχολείο σας περιμένει! 
Για σήμερα μία ακόμη επανάληψη στην Ιστορία. Όπως έλεγαν και οι σοφοί πρόγονοί μας : " Επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως". Και κάθε  επανάληψη στα μαθήματα είναι πολύ σημαντική, αφού έτσι εμπεδώνεις αυτά που πρέπει να μάθεις.
 
ΒΗΜΑ 1ο
Αν δεν έχετε το βιβλίο της Ιστορίας, διαβάζουμε από το ψηφιακό τις ενότητες 2,3 και 4 : ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΔΩ
ΒΗΜΑ 2ο
Μπαίνουμε στην κυψέλη (τοίχο ή μπλογκ) και κάνουμε τις ασκήσεις Ιστορίας που θα βρούμε εκεί.
 
  ΖΟΟΜ δεν θα κάνουμε σήμερα, εκτός αν το ζητήσει όλη η τάξη. Θα συνεχίσουμε όμως να κάνουμε ένα ΖΟΟΜ κάθε εβδομάδα για να είμαστε και πάλι όλοι μαζί. 
Θα στείλω μέχρι το απόγευμα επιστολή του σχολείου με αναλυτικές πληροφορίες για την επαναλειτουργία του σχολείου. Αν υπάρχουν και πάλι ερωτήματα θα μου τα στείλετε για να απαντήσω με e-mail σε όλους.

Leave a Reply