20 πράγματα για κορίτσια 👩‍🦰💅 από το πλαίσιο που θα σε ξετρελάνουν part 2

Γεια σας, τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Σήμερα έχουμε το part 2  από τα 20 πράγματα για κορίτσια από το πλαίσιο που θα σε ξετρελάνουν. Πάμε να τα δούμε;

  1. Sentio Κουμπαράς Holo Unicorn Pink

Το πλαίσιο διαθέτει μεγάλη ποικιλία  σε κουμπαράδες. Όμως  ένας κουμπαράς που ξεχωρίζει και μάλιστα με διαφορά είναι αυτός ο κουμπαράς. Δεν σας θυμίζει  τα μπαλόνια  που μας έφτιαχναν οι " κλόουνσ" στα παιδικά πάρτι; Εμένα μου φαίνεται ίδιο ,απλώς σε κουμπαρά. Δεν είναι τέλειο;

https://www.plaisio.gr/lifestyle-dora/home-deco/koumparades/sentio-koumparas-holo-unicorn-pink_3424464

2. Sentio  Μπρελοκ Squishy  Hamburger

ΜΠΡΕΛΟΚ SQUISHY HAMBURGER SENTIO

Πείτε αλήθεια. Είστε  από τους ανθρώπους που πεινάνε εύκολα; Αγχώνεστε εύκολα; Αν ναι τότε αυτό το μπρελόκ είναι για σας.  Είναι πολύ χαριτωμένο και είναι ιδανικό για όταν έχετε πολύ άγχος. Μπορείτε να το βάλετε στο νεσεσέρ σας, στα κλειδιά σας ακόμη και στην σχολική σας τσάντα.

https://www.plaisio.gr/lifestyle-dora/accessories/mprelok/sentio-mprelok-squishy-hamburger_3824489

3.  Sentio Σετ Κάδρα Leaves 5 τεμ.

ΣΕΤ ΚΑΔΡΑ LEAVES 5 ΤΕΜ.SENTIO

Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις τον χώρο σου με το σετ κάδρων 5 τεμαχίων Leaves από Sentio. Η συσκευασία περιλαμβάνει 2 τεμάχια διαστάσεων 25x25cm και τρία τεμάχια διαστάσεων 15x20cm, τα οποία μπορείς να τα τοποθετήσεις, όπως θες, σε όποια σειρά θες, δημιουργώντας πολλούς και μοναδικούς συνδυασμούς.

https://www.plaisio.gr/lifestyle-dora/home-deco/diakosmitika-toixou-kathreftes/sentio-set-kadra-leaves-5-tem-_3842509

4. Sentio Τσαντάκι Rainbow Ombre

ΤΣΑΝΤΑΚΙ RAINBOW OMBRE SENTIO Τσαντάκι Rainbow Ombre από τη Sentio για να αποθηκεύεις τον απαραίτητο σχολικό σου εξοπλισμό και να βρίσκεις με “μια ματιά” ό,τι θες να χρησιμοποιήσεις κατά την διάρκεια των μαθημάτων σου. Είναι επίσης χρηστικό, καθώς μπορείς να συγκεντρώσεις τα καλλυντικά σου ή τα μικροαντικείμενα, όταν βγεις τη βόλτα σου. Το παιχνιδιάρικο design του, σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα.

https://www.plaisio.gr/sentio-tsantaki-rainbow-ombre_3918947

5. Goomby Πορτοφόλι Super Girl

ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ SUPER GIRL GOOMBY

Με το πορτοφόλι Super Girl από τη Goomby το χαρτζιλίκι θα πολλαπλασιάζεται! Διαθέτει μοναδικό holographic design το οποίο βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το μαύρο ύφασμα. Αναζήτησε τη μοναδική τσάντα και απόκτησέ την.

https://www.plaisio.gr/goomby-portofoli-super-girl_3420086

6. Goomby Trolley Σχολικό Smilley

TROLLEY ΣΧΟΛΙΚΟ SMILEY GOOMBY Επιστροφή στα θρανία με την ολοκαίνουρια, design-άτη, σχολική τσάντα Smiley από τη Goomby! Διαθέτει ευρύχωρες θήκες για να παίρνεις μαζί όλα τα σχολικά που χρειάζεσαι για το μάθημα, αλλά και εργονομικούς ιμάντες & ανατομική πλάτη, ώστε να μην επιβαρύνεται η σπονδυλική σου στήλη όσο την κουβαλάς! Μπορείς να τη χρησιμοποιείς και ως τσάντα trolley αφού διαθέτει ανθεκτικά ροδάκια για ακόμα πιο εύκολη μεταφορά!

https://www.plaisio.gr/sxolika/tsantes/categories-dimotiko/goomby-trolley-sxoliko-smiley_3871908

7. Sentio Λάστιχα Μαλλιών Scrunchies super girl 3 τεμ.

SCRUNCHIES SUPER GIRL 3 PCS SENTIO

Τα απόλυτα αξεσουάρ για τα μαλλιά σου είναι τα Scrunchies Super Girl σε τρία υπέροχα... φανταχτερά χρώματα, για να ταιριάζουν με όλα σου τα outfits. Φόρεσε τα και δες το ponytail που μόλις έκανες να απογειώνεται.

https://www.plaisio.gr/lifestyle-dora/accessories/beauty/sentio-lastixa-mallion-scrunchies-super-girll-3-tem-_3890805

8. Τurbo- X Headphones Berlin Pink

Turbo-X

Απόλαυσε καθαρό, ισορροπημένο ήχο πλήρους φάσματος και νιώσε κάθε χτύπο και ρυθμό με τα ακουστικά Turbo-X Berlin. Με το ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο και το μικρόφωνο μπορείς  να χειρίζεσαι τις κλήσεις και τη μουσική με ένα μόνο κουμπί, ενώ χάρη στα εργονομικά καλύμματα των ακουστικών, θα τα φοράς για ώρες

Εμπνευσμένα από μία πόλη, η οποία φημίζεται και για τη σύγχρονη τέχνη και τους ρυθμούς της, εναρμονίζουν το στιλ με την ηχητική απόλαυση!

https://www.plaisio.gr/fotografia-ixos/akoustika/turbo-x-headphones-berlin-pink_3198790?qId=9fdc8be7e63481e94b39fca731405d2d&qIx=products

9.  Sentio Σετ Πινέλα Μακιγιαζ Mermaid  3 τεμ.

Sentio Σετ Πινέλα Μακιγιάζ Mermaid 3 τεμ. | Plaisio

Αν λατρεύεις το μακιγιάζ και τα beauty tips, τότε αυτό το mermaid σετ της Sentio σίγουρα θα σε ενθουσιάσει. Περιλαμβάνει 3 πινέλα μακιγιάζ με ιδιαίτερο design και ιριδίζουσα θήκη σε μορφή γοργόνας.

https://www.plaisio.gr/sentio-set-pinela-makigiaz-mermaid-3-tem-_3182347

10. Sentio Βαλίτσα Μεσαία Stamped 24"

ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΕΣΑΙΑ STAMPED SENTIO

Η 24" βαλίτσα Stamped από Sentio είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις να ταξιδεύεις με στυλ αλλά παράλληλα επιθυμείς ανθεκτικότητα και ευελιξία. Με καθαρό βάρος μόλις 3.45kg και 4 αθόρυβα διπλά ροδάκια σου προσφέρει εύκολη μετακίνηση παντού.
Διαστάσεις: 66* 44*26.5 cm
Μέγιστο Βάρος:25 kg
Βάρος Βαλίτσας: 3.45 kg
Εξωτερικό Υλικό: ABS
Εσωτερική Επένδυση: 210D πολυεστέρας

https://www.plaisio.gr/lifestyle-dora/tsantes-valitses/valitses/sentio-valitsa-mesaia-stamped-24-_3359433

11. Sentio  Παγούρι θερμός  Rainbow + Sentio Τσάντα φαγητού Rainbow Ombre

ΠΑΓ. ΘΕΡΜΟΣ RAINBOW OMBRE SENTIO

Και από το pastel που είχαμε στο προηγούμενο άρθρο πάμε στο Ompre.Το παγούρι θερμός Rainbow Ombre της Sentio είναι η ιδανική επιλογή για κρατήσεις ζεστό ή κρύο το ρόφημα σου! Μπορείς να το έχεις καθημερινά μέσα στην τσάντα σου για να μην διψάσεις ποτέ, όπου κι αν βρίσκεσαι. Είτε στην παραλία, είτε στο σχολείο, είτε στη βόλτα το παγούρι σου πάντα θα… είναι εκεί!

https://www.plaisio.gr/lifestyle-dora/lunch/thermos-pagouria/sentio-pagouri-thermos-rainbow-ombre_3919102

ΤΣΑΝΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ RAINBOW OM SENTIO

Το τσαντάκι φαγητού Rainbow από τη Sentio θα «φιλοξενεί» καθημερινά τα γεύματά σου για το σχολείο, το γραφείο ή ακόμα και την εκδρομή. Ο κομψός σχεδιασμός του τα διατηρεί φρέσκα και στην ιδανική θερμοκρασία για κατανάλωση!

https://www.plaisio.gr/lifestyle-dora/lunch/tsantes-fagitou/sentio-tsanta-fagitou-rainbow-ombre_3919013

12. Sentio Αυτοκόλλητες ετικέτες  For Girls

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ FOR GIRLS SENTIO Κόλλησε ετικέτες στην τσάντα, στο παγούρι, στα βιβλία και τα τετράδιά σου, για να μην τα χάνεις ποτέ και να τα ξεχωρίζεις! Οι αυτοκόλλητες ετικέτες «For Girls» της Sentio, θα σε εντυπωσιάσουν! Γράψε το όνομα και τα στοιχεία σου σε ένα από τα 10 μοναδικά κοριτσίστικα σχέδια!*Η συσκευασία περιλαμβάνει 20 τεμάχια.

https://www.plaisio.gr/lifestyle-dora/lifestyle-stationery/analosima-grafeiou/sentio-autokollites-etiketes-for-girls_3686108?qId=b05ec6b1aad50746e96e75b2bf427b1f&qIx=products

13. Sentio Ρολόι Επιτραπέζειο Rainbow Stars

ΡΟΛΟΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ RAINBOW STARS SENTIO Ένα ρολόι ξυπνητήρι που θα κάνει το δωμάτιο σου πιο όμορφο. Διαθέτει μοναδικό Rainbow Stars design και σου εγγυάται ότι θα κάνει το καθημερινό σου ξύπνημα, πιο εύκολο από ποτέ.

https://www.plaisio.gr/lifestyle-dora/home-deco/rologia/sentio-roloi-epitrapezio-rainbow-stars_3684210

14. Goomby Planner Μήνα Rainbow

PLANNER ΜΗΝΑ RAINBOW GOOMBY Πολλές οι εργασίες, οι δραστηριότητες και τα φροντιστήρια; Μην «πελαγώνεις»... Σου έχουμε το μυστικό! Και αυτό δεν είναι άλλο από την καλή οργάνωση. Εξοπλίσου με το μηνιαίο planner της Goomby, για να σημειώνεις τις υπενθυμίσεις και τα to-do. Έτσι, και τον χρόνο σου θα αξιοποιείς παραγωγικά και καμία υποχρέωση δεν πρόκειται να μείνει «πίσω».

https://www.plaisio.gr/sxolika-vivlia/tetradia/simeiomataria/goomby-planner-mina-rainbow_3915301

15. Sentio  set ταξιδιού Τriangles Ροζ 4 τεμ.

Turbo-X

Ένα σετ ταξιδίου για να κάνεις… check in με άλλον αέρα! Περιλαμβάνει memory foamμαξιλάρι για άνετες πτήσεις, μάσκα ύπνου για ξεκούραστες μετακινήσεις, ετικέτα βαλίτσας για να μην τη χάσεις ποτέ και θήκη διαβατηρίου! Το μοναδικό Pattern του θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και να κάνεις τη διαφορά σε κάθε σου ταξιδιωτική περιπέτεια! Έτοιμος για boarding;

Μαξιλάρι: 30x28 cm
Μάσκα Ματιών: 18x9 cm Θήκη Διαβατηρίου: 10*13.7cm Ετικέτα Βαλίτσας: 6.5x21 cm

https://www.plaisio.gr/sentio-set-taksidiou-triangles-roz-4-tem-_3085341

16. Goomby Set Οργάνωσης  Sparkle  Unicorn

Οργάνωση γραφείου | Plaisio.grΓια επιφάνεια εργασίας που ξεχωρίζει και για παραγωγικότητα που φτάνει στα ύψη... Χρησιμοποίησε το σετ οργάνωσης Sparkle Unicorn της Goomby!

https://www.plaisio.gr/sxolika-vivlia/sxolika-eidi/aksesouar-grafeiou/goomby-set-organosis-sparkle-unicorn_3916782

17. Goomby Σετ Στυλό Love 4 τεμ.

ΣΕΤ ΣΤΥΛΟ COLOR LOVE 4 ΤΕΜ GOOMBY

Κράτησε σημειώσεις για όσα δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσεις... με το πιο μαγικό στυλό Color Love της Goomby! Στη συσκευασία θα βρεις 4 τεμάχια, για να γεμίσεις την κασετίνα σου με τον πιο στιλάτο εξοπλισμό. Και σίγουρα να τους εντυπωσιάσεις όλους!

https://www.plaisio.gr/lifestyle-dora/lifestyle-stationery/stilo/goomby-set-stilo-color-love-4-tem-_3916553

18. SentioΣετ Κάλτσες Μermaid

 

Sentio Σετ Κάλτσες Mermaid Οι κάλτσες Mermaid από Sentio είναι σε μέγεθος One size ενηλίκων. Ιδανικές ως δώρο για τη φίλη ή την αδερφή σου, καθώς θα τις βρεις μέσα σε holographic συσκευασία δώρου που μπορείς να κρεμάσεις και στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και να τους εντυπωσιάσεις όλους.

https://www.plaisio.gr/sentio-set-kaltses-mermaid_3214281

19. Sentio Λουράκι Κινητού 90's Big

ΚΟΛΙΕ TECH FRUITS BIG SENTIO

Η απόλυτη τάση της σεζόν, τα phone chains είναι εδώ! Πάρε πάντα και παντού μαζί σου το smartphone σου με ασφάλεια, χάρη στο στιλάτο χειροποίητο κολιέ «Tech Fruits» της Sentio! Διάλεξε το δικό σου design με τον μοναδικό συνδυασμό από φρούτα και χάρισε στο κινητό σου το πιο δροσερό καλοκαιρινό mood.

*Η σειρά των χαντρών και το χρώμα διαφέρουν καθώς τα προϊόντα είναι χειροποίητα.

https://www.plaisio.gr/lifestyle-dora/accessories/fashion/sentio-louraki-kinitou-90-s-big_3723070

20. Sentio Fleece Κουβέρτα Ουρά Γοργόνας

FLEECE ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΟΥΡΑ ΓΟΡΓΟΝΑΣ Ποιος είπε ότι οι γοργόνες βρίσκονται μόνο στη θάλασσα; Κάνε την αρχή και φόρεσε την πιο ζεστή και μαλακή Fleece Kουβέρτα Oυρά Γοργόνας, για να χαλαρώσεις στο σπίτι σου προστατευμένη από το τσουχτερό κρύο!
Διαστάσεις: 140x60cm

https://www.plaisio.gr/lifestyle-dora/accessories/fashion/sentio-fleece-kouverta-oura-gorgonas_3310329

Αυτό ήταν το άρθρο. Ελπίζω να σας άρεσε και να το απολαύσατε.  Αν θέλετε να διαβάσετε κι άλλα άρθρα από μένα τσεκάρετε εδώ:https://blogs.e-me.edu.gr/hive-fhysics-A-dim-2022/. Μέχρι να τα ξαναπούμε γεια σας!!!!

ΧΟΧΟΧΟΧΟ!!!!!!!!!! 😘😘😘😘

 

Leave a Reply