Αγγλικά βιβλία

Γειά σας παιδιά, τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Σήμερα θα σας προτείνω 5 αγγλικά βιβλία  που θα σας συναρπάσουν. * Τα συγκεκριμένα βιβλία τα προτείνω για μεγαλύτερη ηλικία παρόλο που διαβάζονται από εφήβους μέχρι και ενήλικες. Από 13 και πάνω κατά τη γνώμη μου γιατί μιλάνε για μερικά θέματα.

It Ends With Us - Colleen Hoover | Public βιβλία O βασικός χαρακτήρας του βιβλίου είναι η Λίλι που μετακομίζει στην Βοστώνη για να ανοίξει την δική της επειχίριση που στη συνέχεια γνωρίζει τον Ράιαλ και το βιβλίο περιγράφει την σχέση τους αλλά κάποια στιγμή βρίσκει το παλιό της ημερολόγιο και αρχίζουμε να βλέπουμε την σχέση της με τον πρώην της τον Άτλας  στο Λύκειο και κατά τη διάρκει του βιβλίου τον συναντάει και δημιουργούνται διάφορες παρεξηγήσεις μεταξύ του Άτλας και του Ράιαλ.

They Both Die at the End - Adam Silvera | Skroutz.gr

Aυτό το βιβλίο μιλάει για μερικούς ανθρώπους που ζουν σε ένα κόσμο και τους παίρνει τηλέφωνο ένα πρακτορείο και τους λέει ότι θα πεθάνουν και γι αυτό να ζήσουν την τελευταία τους μέρα. Εντωμεταξύ υπάρχει μία εφαρμογή που έχουν προφίλ μόνο όσοι είναι να πεθάνουν και έτσι γνωρίζονται και ζουν την τελευταία τους μέρα μαζί και το βιβλίο περιγράφει αυτή τη μέρα.

Good Girl's Guide to Murder - Holly Jackson | Public βιβλία

Το 2012 η Άντι Μπελ δολοφονήθηκε από τον Σαλ Σίνγκ. Ή τουλάχιστον όλοι έτσι νομίζουν... Η Πίπα Φιτζ-Αμόμπι μετά από 5 χρόνια κάνει μία έρευνα για να αποδείξει την αθωότητα του Σαλ και η υπόθεση περιπλέκεται όλο και περισσσότερο.

Ugly Love - Colleen Hoover | Public βιβλία Η Τέιτ είναι μία φοιτήτρια ιατρικής που μετακομίζει στο σπίτι του αδερφού της που στο δίπλα διαμέρισμα ζει ο Μάιλς ο κολλητός του αδερφού της έτσι ερωτεύονται αλλά είχαν βάλει 2 κανόνες 1)δεν θα μιλήσουμε για το παρελθόν μας 2)μην περιμένεις τίποτα από το μέλλον. Δηλαδή μην περιμένεις να είμαστε για πάντα μαζί.

November 9 - Colleen Hoover | Public βιβλία Οι γονείς της Φαλ είχαν χωρίσει και εκείνη ζούσε με τον πατέρα της. Στις 9 Νοεμβρίου το σπίτι τους πιάνει φωτιά και καίγεται το 30% του  σώματος της. Μετά από μερικά χρόνια ξανασυνατιέται σε ένα εστιατόριο με τον πατέρα της στις 9 Νοεμβρίου για να πει στον μπαμπά της ότι μετακομίζει αλλά ο μπαμπάς της της είπε πως τώρα που κάηκε δεν είναι τόσο όμορφη και έτσι δεν θα γίνει διάσημη ηθοποιός, και δεν έχεις καν αγόρι και δεν σε θέλει κανένας και ξαφνικά πετάγεται ο Μπεν από πίσω της και λέει << Α, γεια σου αγάπη μου, συγγνώμη που άργησα αλλά η κίνηση είναι ντροπή και αίσχος>>και μετά η Φαλ καταλαβαίνει τι γίνεται και αρχίζει να παίζει θέατρο πως και καλά τα έχουν. Μετά που έφυγε ο μπαμπάς της του είπε να συναντιούνται κάθε 9 Νοεμβρίου  στο ίδιο σημείο, την ίδια ώρα και την ίδια μέρα και ουσιαστικά το βιβλίο δείχνει πως περνάνε κάθε 9 Νοεμβρίου.

Αυτό ήταν το άρθρο, ελπίζω να σας άρεσε.

Μέχρι την επόμενη φορά που θα τα ξαναπούμε γειααααααα!!!!

 

 

Leave a Reply