Ντεντέκτιβ Κλούζ

Γεια  σας παιδιά, τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Σήμερα θα σας πω για μία πολύ ωραία σειρά βιβλίων τον <<Ντεντέκτιβ Κλούζ>>. Είχα ανεβάσει και παλαιότερα ένα άρθρο για το <<ημερολόγιο μιας ξενέρωτης>>.   Αν θέλετε να το δείτε μαρκάρεται τον σύνδεσμο: https://blogs.e-me.edu.gr/hive-fhysics-A-dim-2022/wp-admin/post.php?post=85&action=edit.

Ο Ντεντέκτιβ Κλούζ είναι μια αστυνομική σειρά για εφήβους με πρωταγωνιστή τον Κλούζ έναν έφηβο που συνέχεια μπλέκεται  σε περιπέτειες όπως το να βρει...  χαμένα πατίνια. Έχει κόλλημα με τις τσίχλες και το γάλα όπως επίσης έχει για βοήθεια όταν κάτι τον μπερδεύει σε μία έρευνα την αξιαγάπητη περιπτερού της γειτονιάς του την Όλγα  από την οποία προμηθεύεται συνεχώς τσίχλες. Η συγκεκριμένη σειρά βιβλίων έχει πάρει βραβείο καλύτερης σειράς Hansjorg-Preis, το σημαντικότερο γερμανικό βραβείο για συγγραφείς παιδικών και νεανικών αστυνομικών βιβλίων.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΛΟΥΖ 28: Η ΜΥΤΗ ΤΗΣ ΘΕΑΣ – Διαγώνιος

Ο δημιουργός του Ντετέκτιβ Κλουζ περιμένει τους μικρούς του φίλους στον ΙΑΝΟ

Αυτό ήταν το άρθρο. Ελπίζω να σας άρεσε. Μαρκάροντας τον σύνδεσμο και πατώντας δεξί κλικ και μετά μεταβίβαση στον σύνδεσμο, δες όλη τη σειρά στο Public:https://www.public.gr/cat/books/series/gia-paidia/mia-ypothesi-gia-ton-ntetektib-kloyz?gclid=Cj0KCQiArsefBhCbARIsAP98hXQ08chWtQ5NFfB9_sPOOfAI36fvhW2-K-jWXFDcOPiCqnGfBvvqYT8aAiSNEALw_wcB

ΓΕΙΑΑΑΑΑ ΣΑΑΑΑΑΑΣ!!!!

 

Leave a Reply